Detaylar
Kim cevapladı?Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
7 yi almak istiyorum zaten hocam
Maxtorices
Uzman
4 Remake al. Sonra 7'ye geçersin. 4 Remake aşırı güzel bir oyun.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Bende öyle planladımda hocam 4 re de iyi diye de 2 ve 7 alacağım kararım o yönde.
Batur
Başarılı
2 remeka önermem daha önce 8 oynadıysan çok sıkıcı gelecektir, ayrıca 2 remake de daha çok şifreli yerleri açmak üzerine yani zombi öldürüp ilerlemiyorsun zombiye sıkıp bayıltıyorsun ve mühimmat sıkıntısını iliklerine kadar hissediyorsun, şahsen 2 remake bu oyunlara kıyasla alınmaz.
Bu arada önce 7'yi oyna sonra da 4 oyna bence.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
2 remeka önermem daha önce 8 oynadıysan çok sıkıcı gelecektir, ayrıca 2 remake de daha çok şifreli yerleri açmak üzerine yani zombi öldürüp ilerlemiyorsun zombiye sıkıp bayıltıyorsun ve mühimmat sıkıntısını iliklerine kadar hissediyorsun, şahsen 2 remake bu oyunlara kıyasla alınmaz.
Hocam 2'yi anlattığınız gibiyse almak istemem şahsen ben 7 gibi aksiyon bol olsun istiyordum o zaman sadece 7 alacağım hocam.
Batur
Başarılı
Hocam 2'yi anlattığınız gibiyse almak istemem şahsen ben 7 gibi aksiyon bol olsun istiyordum o zaman sadece 7 alacağım hocam.
Hocam 2 aksiyondan çok gerilim ve puzzle içeriyor ama 7 ve 8'e kıyasla hikaye anlatımı daha derin ama yanlışım yoksa 2 remake 7 ve 8'e kıyasla daha kısa gibi yanlışım olabilir, bu arada en son 4'ten sonra 2 remake oynamayı unutmayın leonun hikayeside güzeldir.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Hocam 2 aksiyondan çok gerilim ve puzzle içeriyor ama 7 ve 8'e kıyasla hikaye anlatımı daha derin ama yanlışım yoksa 2 remake 7 ve 8'e kıyasla daha kısa gibi yanlışım olabilir, bu arada en son 4'ten sonra 2 remake oynamayı unutmayın leonun hikayeside güzeldir.
Şu an sadece 7 aldım hocam kalan parayla başka oyun alacağım ileride 4'ü almayı planlıyorum hocam.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri