Çözüldü Resident Evil 9 girer girmez çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Gereksiz Denuvo'nun sorunları olabilir. Performans sorunu da yaşattırıyor bana Steam versiyonunda.

Gereksiz Denuvo'nun sorunları olabilir. Performans sorunu da yaşattırıyor bana Steam versiyonunda.
Oyunun cache, temp ve data klasörlerini temizledim, yine de olmadı. Sessiz çökmeler en kötüsü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun cache, temp ve data klasörlerini temizledim, yine de olmadı. Sessiz çökmeler en kötüsü.
Patch gelene kadar beklemek tek çare. Ben x4 frame gen açık olmasına rağmen Leon'un bölümlerini drop yemeden oynayamıyorum. R5 7500F ve RTX 5070 kullanıyorum. Denemediğim ekran kartı sürücüsü kalmadı.

İkinci kere oynuyordum bende direkt RE Engine yazısında çöküyor.
Oyununuzda REFramework modu yüklü mü? Yeni güncelleme ile oyun EXE'sindeki bazı Anti-Tamper adresleri değiştiği için REFramework'in eski sürümünü kullanınca Integrity Check Bypass işlemi sırasında hataya düşüp oyun çöküyor. Bu sabah REFramework Nightly sürümüne güncelleme geldi, en son sürüme güncelleyin:

Denuvo'nun insanları düşürdüğü hale bak, zaten oyun kırıldı daha ne uğraştırıyorsunuz insanları, kaldırın şunu oyundan da bari satın alan insanlar rahatça oynasın.

Save patlamış olabilir mi? Bir bugdan dolayı save kullanılamaz hale gelmiştir belki, save dosyasını koruyarak yeni bir save oluşturmayı denediniz mi?

Muhtemelen ben yanlış yaptım ama en son tarihli dosyayı oyunun içine attım ve hedeftekileri değiştir yaptım ama hala çökmekte.

Denuvo'nun insanları düşürdüğü hale bak, zaten oyun kırıldı daha ne uğraştırıyorsunuz insanları, kaldırın şunu oyundan da bari satın alan insanlar rahatça oynasın.
Hypervisor'lu korsan sürümü daha iyi çalışıyor. Komedi tam bu Denuvo. Bir de ilk günden kırılmış olması daha komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…