Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Açık kaynak 29 kişi katkıda bulunmuş. Kaynağı indirip yapay zekaya sorabilirsin, güvenilir olup olmadığını. Zahmet etme, ben senin yerine yapayım.
Yapılandırma dosyaları: 10/10
Manifest: 9/10
Readme: 9/10
Mainactivity: 10/10
29 katkıda bulunan: olumlu
genel güvenilirlik
yaklaşık %95 güvenilir görünüyor.
Bilgisayardan ReVanced CLI ile yaptım, Discord sunucularında yardımcı oldular. Yine de sağ olun yardım etmeye çalıştığınız için.
Sabahtan beri bununla uğraşıyorum, olmuyor bir türlü. Yamalanmış APK'yi, dosyasını yaz kısmında hata verip patlıyor. Canım sıkıldı artık aynı hatayı görmekten.
Eki Görüntüle 271632
Amacın reklam görmemek mi? Öyle amacın var ise GitHub - jean-voila/FeurStagram:
Helox 67
Üstün
Amacın reklam görmemek mi? Öyle amacın var ise GitHub - jean-voila/FeurStagram:An updatable, open source Instagram app for Android without distractions.
Ekran görüntüsü, ekran kaydetme ve ekran görüntüsü alındı bildirimi yamalarını kurmaya çalışıyorum. Tek amacım reklam değil.
Ekran görüntüsü, ekran kaydetme ve ekran görüntüsü alındı bildirimi yamalarını kurmaya çalışıyorum. Tek amacım reklam değil.
GitHub - ReSo7200/InstaEclipse: An Instagram Xposed module with features like Developer Options, Ghost Mode, Ad-Free browsing, and Distraction-Free Mode. işini görür mü?
Helox 67
Üstün
Bunu gördüm de güvenilirliğinden endişe duyuyorum.
Açık kaynak 29 kişi katkıda bulunmuş. Kaynağı indirip yapay zekaya sorabilirsin, güvenilir olup olmadığını. Zahmet etme, ben senin yerine yapayım.
README: 9/10
MainActivity: 10/10
Genel güvenilirlik
Son düzenleme:
Helox 67
Üstün
Readme: 9/10
Mainactivity: 10/10
genel güvenilirlik
yaklaşık %95 güvenilir görünüyor.
Bilgisayardan ReVanced CLI ile yaptım, Discord sunucularında yardımcı oldular. Yine de sağ olun yardım etmeye çalıştığınız için.