İtemSatış Rezalet bir platform

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16055
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 246
  • Etiketler Etiketler
    platform
Dolandırıcı dolu İtemSatış, çoğu insan da bir şey alırken ekran kaydıyla uğraşmadığı için yanlarına kâr kalıyor. Ayrıca sitede 400 lira bakiyem var, banka hesabıma aktarmama izin vermiyor platform

Şaşırtmadı. Bende de öyleydi. Desteğe yazdım. 1 haftada zar zor çektim parayı.

Sitenin desteği falan berbat, eskiden iyiydi aslında canlı destek vardı. Şimdi yapay zekaya devretmişler. İtemsatış'ta İyi bir satıcıdan oyun alıyorum, Opsgamershop şu ana kadar sorun yaşatmadı, umarım yaşatmaz da. Çoğu şey ucuz diye tercih ediyorum. Hesap.com.tr, GameSatış falan da güzel.

İtemSatış'a bu kadar sinirlendiyseniz iyi ki Gamermarkt sitesinin yakınından geçmemişsiniz. Kullanıcılarının yarısını "sattığınız hesap çalındı. hesabın şu anki değerini kullanıcıya ödeyin yoksa sizi dava ederiz diye kandırdılar" Ne günlerdi ya? Benzer muhabbeti İtemSatış da yapıyor ve iki site de rezalet. Bunlar otobüs firmalarının metrosudur

ŞikayetVar 1
ŞikayetVar 2

Canlı desteğe bağlanabiliyorsan şükür et, zaten yapay zekaya emanet etmişler desteği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…