ardaw

Becerikli
Yer
İstanbul
"Notebookyedekparca" ismindeki mağaza Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz model RAM'i sahte olarak gönderdi. Üründen hiç şüphelenmemiştim ama 1 ay boyunca sorun çıkartmasından sonra Kingston teknik destek ile mailden iletişime geçtim. RAM'lerin fotoğraflarını istediler ve sahte olduğunu söylediler. Şu anda RAM iade sürecinde. Piyasası şu anda 5.000 TL olan RAM ben 2.900 TL'ye aldığım için 2.900 TL iade yapılacak.

Bu mağazayı terci etmemenizi ve alışverişlerinizde mağaza puanlarına çok fazla aldanmamanızı öneriyorum.

Screenshot_20250924_023855_Hepsiburada.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
"Notebookyedekparca" ismindeki mağaza Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz model RAM'i sahte olarak gönderdi. Üründen hiç şüphelenmemiştim ama 1 ay boyunca sorun çıkartmasından sonra Kingston teknik destek ile mailden iletişime geçtim. RAM'lerin fotoğraflarını istediler ve sahte olduğunu söylediler. Şu anda RAM iade sürecinde. Piyasası şu anda 5.000 TL olan RAM ben 2.900 TL'ye aldığım için 2.900 TL iade yapılacak.

Bu mağazayı terci etmemenizi ve alışverişlerinizde mağaza puanlarına çok fazla aldanmamanızı öneriyorum.

Eki Görüntüle 187367
İade kabul etmeyin, değişimini isteyin hocam. Hepsiburada'yı sıkıştırın özellikle. Tüketici hakem heyetine başvurma hakkınızda var fakat ben artık oraya da güvenmiyorum.
Geçmiş olsun.

Hepsiburada ile alakası yok, hemen çamuru yapıştırmayın sorun satıcıda.

Hayır, çok alâkası var. Buna izin veriyor, Hepsiburada. Bana inatla yanlış akıllı saati gönderen firmaya hâlâ satış yaptırıyor. Ve bu yanlış saat olayını sıradan bir kullanıcı anlayamaz. Arada hiç fark yok çünkü. Batarya kapasitesinden anladım bende. Yoksa anlayamazdım. Trendyol bile bunu yapmaz.

Hayır, çok alâkası var. Buna izin veriyor, Hepsiburada. Bana inatla yanlış akıllı saati gönderen firmaya hâlâ satış yaptırıyor. Ve bu yanlış saat olayını sıradan bir kullanıcı anlayamaz. Arada hiç fark yok çünkü. Batarya kapasitesinden anladım bende. Yoksa anlayamazdım. Trendyol bile bunu yapmaz.

Bunu kontrol edemezsin, adam sanki bilerek göz yumuyor gibi lanse ediyorsun kanıtlı bir şey olsa mağazası kapatılır. O zaman Hepsiburada satıcılı ürünlerin hepsi çakma öyle mi diyelim? :D

En güvenilir platformların sıralaması: Amazon > Hepsiburada > Trendyol.

Hepsiburada'da kedi maması aldım o bile sahte geldi :D tabii ki 3 gün sonra iade ettim. Ben iade ettikten sonra satıcının mağazasını bir daha hiç görmedim ya kapattılar satıcıyı ya da satıcı beni engelledi bilemiyorum.

@ardaw, Ürün yetkili firma dışı ithalat yapılmış, bu yüzden garanti dışı mı? Yoksa sizin yazdığınız gibi "sahte" bir ürün mü?
Eğer sizin yazdığınız gibi ise ortada ciddi bir hırsızlık- dolandırıcılık var. Sanırım garanti dışı üründür.