KC3000'ü alabilmek için elindeki SSD'i KC3000'a çevirmiş ve iade yapmış. Vay arkadaş hiçbir şey beni şaşırtamaz bundan sonra.
Hayır işin garip tarafı paket hiç açılmamış görünüyor, sıfır görünümde. Sahte üretim bir disk olduğunu tahmin ediyorum, zira paketi hiç açılmamış.

Yanlışlıkla Amazon Depo ürünü almış olabilir misiniz? Mağduriyet her türlü çözülür ama satıcısı Amazon olan ürün için tuhaf bir durum.
Depo ürünü değil eminim, müşteri hizmetleri de o şekilde söyledi.

Dahası kötü niyetinde olanlara fikir vermiş olduk.
Bundan sonra böyle adı çıkmış ürünlerde teknoloji mağazalarından daha pahalıya da olsa almayı tercih edeceğim. Muhtemelen yarın kurye teslim almaya gelecekmiş, ürünü açmak için ambalajının yırtılması gerektiğinden yırtık ambalajına koyup öylelikle paketleyeceğim ama umarım iadede sorun çıkmaz.

Keşke direkt iade etmek yerine kamuoyu oluştursaydın. Recep Baltaş X'de paylaşıyor ve markalar destek sağlıyor. Ekstradan sana bir kampanya vs. tanınabilirdi ama bu Amazon, eli boldur. Zaten sunacaktır ekstra bir şey.

Bundan sonra böyle adı çıkmış ürünlerde teknoloji mağazalarından daha pahalıya da olsa almayı tercih edeceğim. Muhtemelen yarın kurye teslim almaya gelecekmiş, ürünü açmak için ambalajının yırtılması gerektiğinden yırtık ambalajına koyup öylelikle paketleyeceğim ama umarım iadede sorun çıkmaz.
En azından ilgili bir muhatabınız var. Sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Amazon üzerinden bir çok SSD aldım ve sorun yaşamadım. Sanırım biraz sizin şanssızlığınız.

En azından ilgili bir muhatabınız var. Sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Amazon üzerinden bir çok SSD aldım ve sorun yaşamadım. Sanırım biraz sizin şanssızlığınız.
Yani sahte olduğu belli olan bir ürün hakkında gereken tüm kanıtları sağlayabileceğimi söylememe rağmen ürünü göndermemi isteyen müşteri hizmetlerinin muhatabım olması ne kadar işe yarıyor emin değilim doğrusu.

Umarım ürünü gönderdiğimde iade kabul edilir.

Amazon her türlü telafisini gerçekleştirecektir. Ancak direkt olarak kullanılmış bir ürünü göndermesi çok garibime gitti. Az önce yurtdışından kablo aldım Amazon üzerinden inşallah farklı bir ürün gelmez. :düşündürücü:

Amazon her türlü telafisini gerçekleştirecektir. Ancak direkt olarak kullanılmış bir ürünü göndermesi çok garibime gitti. Az önce yurtdışından kablo aldım Amazon üzerinden inşallah farklı bir ürün gelmez. :düşündürücü:
Ürün kullanılmış izlenimi vermiyor işte onu anlatmaya çalışıyorum, ürün paketi bile hiç açılmamış görünüyor. Sahte üretim olduğunu düşünüyorum, birileri satın alıp Amazon'a iade etmiş ama gönderdiği ürün Amazon'un gönderdiği ürün değil muhtemelen, en başından itibaren sahte olduğu fikrini düşünmek istemiyorum doğrusu yoksa böyleyse iş sandığımızdan daha kötü.

Yani sahte olduğu belli olan bir ürün hakkında gereken tüm kanıtları sağlayabileceğimi söylememe rağmen ürünü göndermemi isteyen müşteri hizmetlerinin muhatabım olması ne kadar işe yarıyor emin değilim doğrusu.

Umarım ürünü gönderdiğimde iade kabul edilir.
Şöyle düşünün: Ürün sahte çıkmasaydı ya da bunu müşteri hizmetlerine hiç söylemeseydiniz ve "beğenmedim ya da kusurlu ürün" diye iade etseydiniz sizden herhangi bir ek açıklama istemeden iade işlemi yapacaklardı. Ürün sahte de olsa iade/değişim işlemi için bir depo kontrolünden geçmesi gerekiyor. O sebeple ürünü istemeleri gayet normal.