Bunu kontrol edemezsin, adam sanki bilerek göz yumuyor gibi lanse ediyorsun kanıtlı bir şey olsa mağazası kapatılır. O zaman Hepsiburada satıcılı ürünlerin hepsi çakma öyle mi diyelim? :D

En güvenilir platformların sıralaması: Amazon > Hepsiburada > Trendyol.

Hepsiburada satıcısına bir şey demedim. Hepsiburada dolandırıcıları barındıram bir firma benim için. Tek vukuatları anlattığımla sınırlı değil.

Konuyla alakasız mesajlar doluşmuş ona mı güleyim Hepsiburada'nın Trendyol'dan daha güvenilir olduğunu yazanlara mı :rofl:

@ardaw Konuyu açıp niye hiçliğe karıştın soru sorduk en başta.

Konuyla alakasız mesajlar doluşmuş ona mı güleyim Hepsiburada'nın Trendyol'dan daha güvenilir olduğunu yazanlara mı :rofl:

@ardaw konuyu açıp niye hiçliğe karıştın soru sorduk en başta.

Güvenilirlik sıralaması: Amazon > Hepsiburada > Trendyol
Yüzlerce alışveriş deneyimlerime dayanarak söylüyorum , sen neye dayanıyorsun?

Sahte olduğu kanısına nasıl vardılar? Orayı yazmamışsın.

Kingston teknik ekibinin mailleri var hocam fotoğraflarını ve adresimi istemişlerdi en sonunda sahte olduğunu tespit ettiler fotoğraflardan. Bi de alakasız ama uzak Doğu'dan yanıt yapılıyordu gece 4 de maillerime dönüş yapıyorlardı.

İade kabul etmeyin, değişimini isteyin hocam. Hepsiburada'yı sıkıştırın özellikle. Tüketici hakem heyetine başvurma hakkınızda var fakat ben artık oraya da güvenmiyorum.
Geçmiş olsun.

İade yapıldı hocam birkaçı gün önce ama belki müşteri hizmetlerine yazmayı deneyebilirim para iadesi bankada takılmıştır muhtemelen hala vaktim olabilir. Amazon'dan 3600 MHz olanını alacağım yoksa 4800TL...

Bunu kontrol edemezsin, adam sanki bilerek göz yumuyor gibi lanse ediyorsun kanıtlı bir şey olsa mağazası kapatılır. O zaman Hepsiburada satıcılı ürünlerin hepsi çakma öyle mi diyelim? :D

En güvenilir platformların sıralaması: Amazon > Hepsiburada > Trendyol.

Hocam Kingston'un onay maili var zaten Hepsiburada'da o maili de ilettim daha fazla detay isteselerdi yine verebilirdim ancak mağazanın hala satış yaptığını görebiliyorum açıkçası hiç güven vermiyor. Öyle vir güven ki hakan fidan güveni gibi hocam.

@ardaw, ürün yetkili firma dışı ithalat yapılmış, bu yüzden garanti dışı mı? Yoksa sizin yazdığınız gibi "sahte" bir ürün mü?
Eğer sizin yazdığınız gibi ise ortada ciddi bir hırsızlık- dolandırıcılık var. Sanırım garanti dışı üründür.

Üzerinde garanti etiketi vardı yani ama bilmiyorum yanında bir garanti kağıdı gönderilip gönderilmediğini ama ben iade için ürünü teslim ettipimde sadece plastik kutusuyla teslim ettin içinde de Kingston kullanım kılavuzu kağıdıyla beraber sadece o kadar.

@ardaw konuyu açıp niye hiçliğe karıştın soru sorduk en başta.

Hocam bilgisayar olmayınca öyle siteye gireyim bakayım alışkanlığı olmuyor unutmuşum gönderdiğini kusura bakmayın.

Son düzenleme:
"Notebookyedekparca" ismindeki mağaza Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz model RAM'i sahte olarak gönderdi. Üründen hiç şüphelenmemiştim ama 1 ay boyunca sorun çıkartmasından sonra Kingston teknik destek ile mailden iletişime geçtim. RAM'lerin fotoğraflarını istediler ve sahte olduğunu söylediler. Şu anda RAM iade sürecinde. Piyasası şu anda 5.000 TL olan RAM ben 2.900 TL'ye aldığım için 2.900 TL iade yapılacak.

Bu mağazayı terci etmemenizi ve alışverişlerinizde mağaza puanlarına çok fazla aldanmamanızı öneriyorum.

Eki Görüntüle 187367

Merhaba,
Sahte ise işin içine dolandırıcılık ta giriyor! Ayrıca para iadesi için güncel fiyat seçeneği dışında para iadesi kabul etmeyin. Orijinal olanın gönderimini isteyin. Tüketici hakem heyetine baş vurun RAM'in orijinal olmadığını kanıtlar belge ile biraz uzun sürüyor. İster iseniz aynı süreçte savcılığa dolandırıcılık şikayetinde bulunun.
Biraz uğraşırsınız ama sonunda güncel fiyattan paranızı alırsınız. Ettiğiniz masraflar ile birlikte.
Ben aldım farklı bir süreçte. Siz de alırsınız. Hatta sizde dolandırıcılık olayı da var. Peşini bırakmayın kesinlikle.