Bu yandan yemişi olabilir belki, öyle deme. Kingston'larda da var bu vakalar. Şimdi anakart MSI olduğundan emin olamıyoruz tabii. ASUS'ta bu durum olsa anakart faktörü dışlanırdı.
Haklısın hocam senin lafının üzerine ben laf söylemem
Bu yandan yemişi olabilir belki, öyle deme. Kingston'larda da var bu vakalar. Şimdi anakart MSI olduğundan emin olamıyoruz tabii. ASUS'ta bu durum olsa anakart faktörü dışlanırdı.
Haklısın hocam senin lafının üzerine ben laf söylemem, cami hocasının forumda aynı durum yaşandı bire bir takip ettim, konu 15 sayfa falandı, konu sahibini ikna edemediler. İdefix te satıcılar belli, çok yanlış yapacak satıcılar yok. Arkadaşın yapacağı şey, çok güzel bir üslup ile Goodram resmi servise gönderecek, oradan servisin verdiği evrağı alacak, satıcıya verecek, değişim ya da iade yapılacak o form ile. Tabii süreç içerisinde istenmeyen durumlar yaşanacak. Goodram sıkıntı.
Goodram harici her şeye benziyor. @Grey Q-die diye üzülüyordu bir de.
Eki Görüntüle 243308
Zen ve HWiNFO'dan dediğim kısımlar iletilecek. MSI anakart alınmayacak AM5'te. Bir de 6000 CL30 şaşılmayacak. 5200 MT/s sahte olması normal. 5200, uygun frekans bile değil bu platforma. Bas bas bağırdık ama diğer forumlarda halen daha öneriliyor demek ki.
Benim için konu orada bitti zaten. 5200 MT/s ve MSI. Yapılabilecek en büyük 2 hata yapılmış. Sahte ya da değil, iki türlüsü de facia. En kral RAM taksak dahi sorun yapıyor.