Doğrudan Amazon'a iade edin ürünü. Sorun olursa ben iletişim bulmaya çalışırım.
Detaylar
Kim cevapladı?B 52 Stratofortress
Becerikli
Ek bir detay daha belirtmek istiyorum, CrystalDiskInfo'da alttaki S.M.A.R.T. verilerinin tamamı 0 olarak görünmekte artık bu ürün nedir ne değildir hiçbir fikrim yok.
Teşekkür ederim, konu ile ilgili güncellemeleri yapacağım.Doğrudan Amazon'a iade edin ürünü. Sorun olursa ben iletişim bulmaya çalışırım.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Dediğinize bakılırsa bunu yapan arkadaş anlaşılan bayağı profesyonel. Dıştan hemen hemen aynı gözüküyor zaten SSD'ler. Amazonun gelen iade SSD'yi sisteme takıp "Crystal Disk" uygulamasında kontrol etmeyeceği kesin. Bunu yapan büyük ihtimal başka şeylerde yapmıştır.
Ne yalan söyleyeyim çok zekice. İş her türlü amazonun üstüne kaldı.
B 52 Stratofortress
Becerikli
Disk 2 yüzünde de NAND bulundurması gereken bir disk, ben zaten ambalajını açar açmaz tek taraflı disk görünce sahte olduğunu anladım ama teyit olması adına kaydı bölmeden kargo paketi açılımından itibaren testini de yaptım ki elim sağlam olsun.Dediğinize bakılırsa bunu yapan arkadaş anlaşılan bayağı profesyonel. Dıştan hemen hemen aynı gözüküyor zaten SSD'ler. Amazonun gelen iade SSD'yi sisteme takıp "Crystal Disk" uygulamasında kontrol etmeyeceği kesin. Bunu yapan büyük ihtimal başka şeylerde yapmıştır.
SF26
Üstün
Amazon'dan da olsa her zaman videoya alırım kargo kutusunu açarken, kuryeyi de kapıda bekleticem ürünleri teyit ettiririm. Sorun olursa iadesi de kolay oluyor.Disk 2 yüzünde de NAND bulundurması gereken bir disk, ben zaten ambalajını açar açmaz tek taraflı disk görünce sahte olduğunu anladım ama teyit olması adına kaydı bölmeden kargo paketi açılımından itibaren testini de yaptım ki elim sağlam olsun.
B 52 Stratofortress
Becerikli
Kuryeyi bekletmek kutuyu açtıktan sonra bir şeye yaramıyor, kuryeyi boşuna bekletiyorsunuz çünkü açık kutuyu kod olmadan gönderemezsiniz. Kutuyu açarken kayıt alsanız yeterli.Amazon'dan da olsa her zaman videoya alırım kargo kutusunu açarken, kuryeyi de kapıda bekleticem ürünleri teyit ettiririm. Sorun olursa iadesi de kolay oluyor.
SF26
Üstün
Hatalı ya da ayıplı ürün geldiğinde ürünle ilgili kaydı alıp yolluyorum geri. Ondan bekletiyorum hep.Kuryeyi bekletmek kutuyu açtıktan sonra bir şeye yaramıyor, kuryeyi boşuna bekletiyorsunuz çünkü açık kutuyu kod olmadan gönderemezsiniz. Kutuyu açarken kayıt alsanız yeterli.
Yeni konular
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-