Makaleler
1
Yer
Ankara
Amazon.com.tr satıcılı ve göndericili olarak satın aldığım ürün birebir aynı paketlemeli şekilde sahte olarak gönderildi.

Bana gelen ürün, fiziksel olarak birebir aynı görünse de yazılımı tanımıyor; üstüne, CrystalDiskInfo'da "SAMSUNG MZVLQ512HBLU-00BTW : 512,1 GB" adı ile görünüyor. 1173 saat çalışmış. 4703 GB yazma ve 4613 GB okuma işlemi yapılmış.

Ürün fotoğraflarını ve diğer birkaç detayı henüz paylaşmıyorum. Çünkü müşteri hizmetlerinin yönergesi ile iade işlemi başlatmış bulunmaktayım, iadem tamamlandıktan sonra diğer detayları konu altında paylaşacağım.

Son düzenleme:
Amazon.com.tr satıcılı ve göndericili olarak satın aldığım ürün birebir aynı paketlemeli şekilde sahte olarak gönderildi.

Bana gelen ürün, fiziksel olarak birebir aynı görünse de yazılımı tanımıyor; üstüne, CrystalDiskInfo'da "SAMSUNG MZVLQ512HBLU-00BTW : 512,1 GB" adı ile görünüyor. 1173 saat çalışmış. 4703 GB yazma ve 4613 GB okuma işlemi yapılmış.

Ürün fotoğraflarını ve diğer birkaç detayı henüz paylaşmıyorum. Çünkü müşteri hizmetlerinin yönergesi ile iade işlemi başlatmış bulunmaktayım, iadem tamamlandıktan sonra diğer detayları konu altında paylaşacağım.
Sahte değil yanlış ürün gönderilmiş. Başlığı yanlış düzenlemiş moderatör arkadaşlar galiba.

Bana gelen ürün, fiziksel olarak birebir aynı görünse de yazılımı tanımıyor; üstüne, CrystalDiskInfo'da "Samsung mzvLQ512HBLU-00btw: 512,1 GB" adı ile görünüyor. 1173 saat çalışmış. 4703 GB yazma ve 4613 GB okuma işlemi yapılmış.

Aklıma direk 2 sene önce izlediğim bu video geldi. Genelde Amazon'da falan bu işler olmuyor. 2.el SSD HDD gibi şeyler hep N11 üzerinden oluyor. Yani çok garip geldi bana.

aklıma direk 2 sene önce izlediğim bu video geldi. Genelde Amazon'da falan bu işler olmuyor. 2.el SSD HDD gibi şeyler hep N11 üzerinden oluyor. Yani çok garip geldi bana.

Bu videoyu ben de biliyorum maalesef sırf bu yüzden Amazon.com.tr satıcı ve gönderici olarak satın aldım ama Amazon iade olarak gelen bir ürünü sıfır diye satıyor ve kontrol bile etmiyor.

Bu videoyu ben de biliyorum maalesef sırf bu yüzden Amazon.com.tr satıcı ve gönderici olarak satın aldım ama Amazon iade olarak gelen bir ürünü sıfır diye satıyor ve kontrol bile etmiyor.

Maalesef durum böyle. Amazon'dan çok alışveriş yaptım. Tek sorunu bu diyebilirim. Oda size denk gelmiş. Geçmiş olsun.

Çalışanı mı çaldı acaba? Bu kadar kullanılan SSD yoktur ellerinde.
Bana gelen ürünün paketi KC3000'de neyse direkt o, dışarıdan bakınca hiçbir farkı yok. Kargo paketini, ürün ambalajını, ürünün montajını ve testini tek parça video şeklinde yaptım. Ürünün sahte olması hakkında hiçbir şüphe yok maalesef. Üzerinde LPN kodu da var, bunu müşteri hizmetlerine söyledim açın kontrol edin dediğiniz gibi bir şey varsa iade edersiniz dediler.

Bana gelen ürünün paketi KC3000'de neyse direkt O, dışarıdan bakınca hiçbir farkı yok. Kargo paketini, ürün ambalajını, ürünün montajını ve testini tek parça video şeklinde yaptım. Ürünün sahte olması hakkında hiçbir şüphe yok maalesef. Üzerinde lpn kodu da var, bunu müşteri hizmetlerine söyledim açın kontrol edin dediğiniz gibi bir şey varsa iade edersiniz dediler.

KC3000'ü alabilmek için elindeki SSD'i KC3000'a çevirmiş ve iade yapmış. Vay arkadaş hiçbir şey beni şaşırtamaz bundan sonra.