Dolandırıcı dolu İtemSatış, çoğu insan da bir şey alırken ekran kaydıyla uğraşmadığı için yanlarına kâr kalıyor. Ayrıca sitede 400 lira bakiyem var, banka hesabıma aktarmama izin vermiyor platform :D

Dolandırıcı dolu İtemSatış, çoğu insan da bir şey alırken ekran kaydıyla uğraşmadığı için yanlarına kâr kalıyor. Ayrıca sitede 400 lira bakiyem var, banka hesabıma aktarmama izin vermiyor platform :D
Şaşırtmadı. Bende de öyleydi. Desteğe yazdım. 1 haftada zar zor çektim parayı.

Doğru düzgün arayüz desen yok, bir şey yok. Rezalet bir tarih öncesi arayüzü var. 90'lardan kalma klasik yazılı sohbetten başka hiçbir şey yok. Neredeyse çoğu gerekli kelimeler yasak. 500 karakter sınırı var. DM açılana kadar aylar, yıllar geçiyor. Aşırı yavaş bir arayüzü var. 2027'ye gireceğiz, karşı alıcıya görsel gönderme desteği bile yok. İlana doğru düzgün resim koyamıyoruz. Dakika başı sunucu hataları verip duruyor. Dakikada bir oturum kapanıp duruyor. Giriş yapmaya çalışınca WARP zart zort falan saçma sapan bir şey diyor. Telefonuma son 7 günde 670 SMS gelmiş. Hepsi İtemsatış'ın oturum açma kodları. Canlı destek yok zaten. Müşteri siparişi onaylıyor ama parayı almak için 40 takla atmanız gerek. Önce 24 saat bekleyeceksiniz. 24 saat sonunda talep oluşturacaksınız. Ekstra 12 saat boyunca da talebin onaylanıp paranın yatmasını bekleyeceksiniz. Zaten ilan fiyatı 700 TL ise aldığınız para 600 TL bile olmuyor. Yarısından çoğu komisyon, işlem ücreti, site ücreti vırt zırt.

Bir de isim belirtmeyeyim, alternatif bir siteye bakıyorum. Modern, temiz, hafif bir arayüz. Karakter sınırı yok, kelime yasağı yok. Alıcıya fotoğraf gönderebiliyorsunuz. Her an canlı destek var. Dakikada bir oturum kapanıp durmuyor. Giriş yapma sorunları yok. Parayı istediğiniz zaman çekebiliyorsunuz. Dolandırıcılara karşı %100 önlem var. Dolandırılma imkanı yok. Önüne gelen herkes kafasına göre ilan açmıyor. Mükemmel bir site yahu. Oradan aldığım e-pinler bile anında teslim ediliyor.

Yani şu yılda hala çağın gerisinde kalmış bir İtemsatış görmek içler acısı. Adı daha dilden dile dolaştığı için daha çok tercih ediliyor zaten. Fakat şu site sorunlarıyla ilgilenmeleri lazım artık. Bu böyle olmaz yoksa. Tek işleri "öyle yasalız, böyle yasalız" diye laf yapmak. Anladık en yasal sizsiniz de, dönüp şu sitenin haline bir bakın bence. Daha demin alıcıyla konuşup teslimatı yaparken canım çıktı. Yarım saat DM açılmasını bekliyorum, dakikalarca mesaj gelmesini, gitmesini bekliyorum. Alıcıya resim gönderemiyorum. Böyle iş mi olur arkadaş?

Siz ne düşünüyorsunuz?

Sitenin desteği falan berbat, eskiden iyiydi aslında canlı destek vardı. Şimdi yapay zekaya devretmişler. İtemsatış'ta İyi bir satıcıdan oyun alıyorum, Opsgamershop şu ana kadar sorun yaşatmadı, umarım yaşatmaz da. Çoğu şey ucuz diye tercih ediyorum. Hesap.com.tr, GameSatış falan da güzel.

İtemSatış'a bu kadar sinirlendiyseniz iyi ki Gamermarkt sitesinin yakınından geçmemişsiniz. Kullanıcılarının yarısını "sattığınız hesap çalındı. hesabın şu anki değerini kullanıcıya ödeyin yoksa sizi dava ederiz diye kandırdılar" Ne günlerdi ya? Benzer muhabbeti İtemSatış da yapıyor ve iki site de rezalet. Bunlar otobüs firmalarının metrosudur :rofl:

ŞikayetVar 1
ŞikayetVar 2