PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere Riot'un Vanguard sistemi PC'ye tam erişim verilerek çalışıyor yani bir nevi Riot'a PC'yi kiralamışım gibi hissediyorum. İstedikleri an ekran görüntüsü de alabiliyorlar zaten. Bu yüzden içimde şüphe var. Steam hesabım çok değerli olduğundan çalınmasından korkuyorum. Sizce bir sorun olur mu?

Not: Bu soruyu daha çok sorma sebebim benim hesapta çok fazla yeni oyun var hesap değeri en az 70k dır zaten sadece hikayeli oyun oynuyorum ve hikayeli oyunlara en az 60-65k para harcadığımı biliyorum.

Son düzenleme:
Riot niye Steam hesabını çalsın?

Hocam benim hesapta çok fazla yeni oyun var hesap değeri en az 70k dır zaten sadece hikayeli oyun oynuyorum ve hikayeli oyunlara en az 60-65k para harcadığımı biliyorum.

Olmaz diye bir şey yok. Sen yine de tedbiri elden bırakma.
Teşekkür ederim hocam kendimi daha da bilinçlendirip Nickime layık olmaya çalışıyorum :D

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere Riot'un Vanguard sistemi PC'ye tam erişim verilerek çalışıyor yani bir nevi Riot'a PC'yi kiralamışım gibi hissediyorum. İstedikleri an ekran görüntüsü de alabiliyorlar zaten. Bu yüzden içimde şüphe var. Steam hesabım çok değerli olduğundan çalınmasından korkuyorum. Sizce bir sorun olur mu?

Çekirdek kurulumu olduğu için her şeyi yapma potansiyeline sahip ama yine de "PC Hocası'nın Steam hesabını çalalım" diyeceklerini düşünmüyorum.

Yani, kernel seviyesine kadar ulaşabilen güvenlik kullanıyor. Bilgisayarı ele geçirmek varken Steam hesabını en son dert ederdim gibi.

Hocam şunu da merak ediyorum eğer ki bilgisayarı ele geçirirseler SSD değiştirerek çözebilir miyiz o durumu? ve hocam ben çok para döktüm steame o yüzden işte dert yaptım kendime.