Çekirdek kurulumu olduğu için her şeyi yapma potansiyeline sahip ama yine de "PC hocası'nın Steam hesabını çalalım" diyeceklerini düşünmüyorum.

Vallahi bende öyle diyeceklerini düşünmüyorum hocam ama yine de içimde hep şüphe edip kuşkulanıyorum diyorum acaba böyle bir şey yaparlar mı bir gün olmaz mı olabilir gibime geliyor Rio'ta hiç güvenmiyorum en son ekran görüntüsü alma haberlerinden sonra.

Vanguard'ı kurduğun an zaten bilgisayarını teslim etmiş oluyorsun. SSD değişikliğine gerek yok. Windows'u tekrar kur yeterli.

Doğru hocam peki PC BIOS'a girmeye ya izin vermez ise ne yapılabilir ve sizce BIOS'a girilir mi o an?

İstese de yapamaz, Riot gibi bir şirket milyonlarca kullanıcıya sahip bir oyunun gidip de en kritik bölümünü tek bir insanın eline bırakmaz. Görev dağılımının amacı da budur zaten. He şirketin kendisi yapar mı? Sanmıyorum sonuçta Riot'un League of Legends gibi yıllardır pasif gelir sağlayan marka adları var. 3-5 hesap için milyonluk sermayeyi bir gecede sileceklerini sanmıyorum.

Bu soruyu daha çok sorma sebebim benim hesapta çok fazla yeni oyun var hesap değeri en az 70k dır zaten sadece hikayeli oyun oynuyorum ve hikayeli oyunlara en az 60-65k para harcadığımı biliyorum.
Yani dostum hesabındaki oyunları başkasına satacak değiller. O 70k harcadığınız hesabı 500 liraya zor satarsınız zaten. Steam hesabını çalsalar elde edecekleri bir şey yok. Steam hesabı bir şekilde çalınsa bile Steam Destek hallediyor zaten.

Yani dostum hesabındaki oyunları başkasına satacak değiller. O 70k harcadığınız hesabı 500 liraya zor satarsınız zaten. Steam hesabını çalsalar elde edecekleri bir şey yok. Steam hesabı bir şekilde çalınsa bile Steam Destek hallediyor zaten.
Hocam zaten satma gibi bir derdim de yok sadece emeğim çöp olmasın derdindeyim.

Yani dostum hesabındaki oyunları başkasına satacak değiller. O 70k harcadığınız hesabı 500 liraya zor satarsınız zaten. Steam hesabını çalsalar elde edecekleri bir şey yok. Steam hesabı bir şekilde çalınsa bile Steam destek hallediyor zaten.

Destek dava bile açar Riot'a, Valve kadar desteğe önem veren bir şirket görmedim :D

Milyonlara oyun sunan Riot gibi bir şirket neden Steam hesabı çalsın? O mantıkla Valve de tüm Steam hesaplarını alabilir. :D

Doğru yere değindiniz hocam Steam'den de şüphelenmiyor değilim sonuçta oyunun lisansını veriyor bize oyunun kendisini satmıyor yani istese oyunu bizim hesabımızdan çekebilir.

Doğru yere değindiniz hocam Steam'den de şüphelenmiyor değilim sonuçta oyunun lisansını veriyor bize oyunun kendisini satmıyor yani istese oyunu bizim hesabımızdan çekebilir.

Sunucular kapandığı an ellerin boş kalacak zaten, tabii o zamanı biz görür müyüz bilemem. Gerçek oyun almak istiyorsan GOG gibi şirketlerden alman gerek USB ile yanımda taşıyordum oyunları.

Sunucular kapandığı an ellerin boş kalacak zaten tabii o zamanı biz görür müyüz bilemem. Gerçek oyun almak istiyorsan GOG gibi şirketlerden alman gerek USB ile yanımda taşıyordum oyunları.

Evet hocam çok üzücü bir durum bazen içerlemiyor değilim şu duruma :( GOG da lisans vermiyor mu hocam nasıl gerçek oyun oluyor? Sonuçta elde tutulan bir oyun değil yani CD vs değil.

Evet hocam çok üzücü bir durum bazen içerlemiyor değilim şu duruma :( GOG da lisans vermiyor mu hocam nasıl gerçek oyun oluyor? Sonuçta elde tutulan bir oyun değil yani CD vs değil.

GOG sana direk kurulum dosyalarını veriyor ve herhangi bir başka şeye ihtiyacın yok. Yani oyunun dijital CD'si gibi bir şeye sahip oluyorsun.