Kuzenimle Roblox oynuyorduk bilgisayar bir anda dondu ve oyundaki en son duyulan ses döngüye girdi mesela "tatatatatatata" gibi ardından bilgisayar kendini yeniden başlattı.
İşlemci: R5 5600X.
Ekran kartı: RTX4060.
RAM: 32 GB.
Sebebi neden olabilir? (GoodbyeDPI ile oynuyordum)
Grafik sürücüsünün çökmüş olma ihtimali var, bazen olabiliyor böyle şeyler. Stres testi yapın ve birkaç oyunda bilgisayarı test edin. Uzun bir süre yaşanmazsa sıkıntı çıkarmaz.
Grafik sürücüsünün çökmüş olma ihtimali var, bazen olabiliyor böyle şeyler. Stres testi yapın ve birkaç oyunda bilgisayarı test edin. Uzun bir süre yaşanmazsa sıkıntı çıkarmaz.
O an da arkada belki bir sürü uygulama açıktı ya da bir anda bir şey bilgisayarı çok fazla zorladı, fanlar yetemediği için öyle olmuş diye düşünüyorum.
Benim de çöküyor arada Roblox oynarken hocam, zorlanmadan değil de yazılımsal veya anakartla alakalı sıkıntılar oluyor genelde. Özellikle Roblox'ta çökmesi sinir bozucu oluyor
Benim de çöküyor arada Roblox oynarken hocam, zorlanmadan değil de yazılımsal veya anakartla alakalı sıkıntılar oluyor genelde. Özellikle Roblox'ta çökmesi sinir bozucu oluyor