Detaylar
Kim cevapladı?Bence daha zevkli. Özellikle Aim Assist ile.Bence birini seçecek olsalar bile o PC olmalı. PC kitlesi konsol kitlesinden daha büyük. Ayrıca ben GTA gibi oyunları gamepad ile oynamanın zevkli olduğunu düşünmüyorum...
Umutlu
Yetkin
Bilmiyorum hocam belki küçüklükten alıştığınız için olabilir. Ben gamepad ile geç tanıştım ve ısınamadım pek. Kişisel zevk.
KeyN_N 55
Üstün
Globalde AAA oyunlar genelde konsolda daha fazla satıyor, korsan derdi yok. Niye PC'ye önce çıkarsınlar ki? PC tarafı oyun satışından ziyade online kısmında oyun içi satışlardan kazandırıyor.Bence birini seçecek olsalar bile o PC olmalı. PC kitlesi konsol kitlesinden daha büyük. Ayrıca ben GTA gibi oyunları gamepad ile oynamanın zevkli olduğunu düşünmüyorum...
- Makaleler
- 1
Böyle olmalı zaten. 2013'te miyiz? Koskoca Rockstarsın sen, sen yapamayacaksın da kim yapacak?
Globalde AAA oyunlar genelde konsolda daha fazla satıyor, korsan derdi yok. Niye PC'ye önce çıkarsınlar ki? PC tarafı oyun satışından ziyade online kısmında oyun içi satışlardan kazandırıyor.
GTA 5 için büyük bir hikaye sunumları yoktu. Oyunun açık dünyasına güvenip Online'ı da iyi bağladılar. GTA 6 için böyle bir şey yaptıklarını sanmıyorum RDR2'den sonra. Muhtemelen online serverları PC çıkışı ile beraber açılır. Yani oyun 1 yıl falan PS'de sadece ham haliyle durur.
BenBirCevizAgaciyim
Uzman
Nasıl yoktu? Aynı GTA 5 hakkında konuşuyoruz değil mi? Adamlar oyun çıkmadan önce tonlarca hikayeyi ballandıran, karakter ilişkilerini gösteren trailer yayınladı.GTA 5 için büyük bir hikaye sunumları yoktu. Oyunun açık dünyasına güvenip Online'ı da iyi bağladılar. GTA 6 için böyle bir şey yaptıklarını sanmıyorum RDR2'den sonra. Muhtemelen online serverları PC çıkışı ile beraber açılır. Yani oyun 1 yıl falan PS'de sadece ham haliyle durur.
Nasıl yoktu? Aynı GTA 5 hakkında konuşuyoruz değil mi? Adamlar oyun çıkmadan önce tonlarca hikayeyi ballandıran, karakter ilişkilerini gösteren trailer yayınladı.
Karakterlere değinmeleri normal, 3 karakterli ilk oyunları. Her birinin alt hikayaleri olsa da genel oyun hikayesinin öyle akla kalır bir yanı yok GTA 5 için. Asıl hikaye sunumları RDR2 o da anlaşılabilir 8 yıllık 1 milyarlık bir oyun. GTA 6 da 2 milyarlık bir oyun. Eğer 2 milyarın içinde Full açık dünya yoksa GTA 6'nın hikaye sunumu çok daha iyi olacaktı. GTA 5'in trailer'ları da açık dünyayı gösteriyordu...
Umutlu
Yetkin
Hocam GTA6 zaten korsan koruması ile çıkmayacak mı? Eğer absürt fiyattan çıkmazsa ben bile satın alacağım normalde hiçbir oyuna 60 dolar vermem.Globalde AAA oyunlar genelde konsolda daha fazla satıyor, korsan derdi yok. Niye PC'ye önce çıkarsınlar ki? PC tarafı oyun satışından ziyade online kısmında oyun içi satışlardan kazandırıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
5.000 TL bütçede bataryası uzun giden ve hafif telefon tavsiyesi
- desire doue
-
-