25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
2 gün önce aldım routerı, 24 saat içerisinde bir sorun olursa getirebileceğimi söylediler. Herhangi bir hasar yoktu, sadece denedim ve memnun kalmadım. Ertesi gün gittiğimde iade almadılar, cihaz açılmış dediler. Şimdi ileride bu cihazla sorun yaşarsam kim iade alacak? Bozulsa falan kim ücretini karşılayacak?

2 gün önce aldım routerı, 24 saat içerisinde bir sorun olursa getirebileceğimi söylediler. Herhangi bir hasar yoktu, sadece denedim ve memnun kalmadım. Ertesi gün gittiğimde iade almadılar, cihaz açılmış dediler. Şimdi ileride bu cihazla sorun yaşarsam kim iade alacak? Bozulsa falan kim ücretini karşılayacak?
Hasar ve sorun olmaması ile bozulma arasındaki farkı ayırt etmelisiniz, sorun yaşarsanız teknik servise gidecek ve teknosa değişimini yapacak. Bu konunun memnuniyetsizlikle alakası yok.

1763990953079.webp

Ayrıca kendileri de böyle bilgi vermiş kendi sitelerinde.

Bir sürü sorundan kastınız memnuniyetsizlikse hayır edemezsiniz, teknik bir arıza ise edebilirsiniz servis raporu aracılığıyla.

BufferBloat sorunu yaşıyorum ve bazen internet gidiyor. TP-Link ile konuştum iade edin dedi hatta, ayarları bile müşteri hizmetleriyle yaptım.