Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
23
Şu an sadece Fırsat Avcısı ve Ağ Büyücüsü rozetlerini görüyorum genellikle. Sosyal'de rozet hak eden kişiler var. Fakat rozet eksikliği yüzünden rozetsiz kalan üyeler mevcut. Bence farklı kategorilerde yardımcı olan üyeler için yeni rozetler gelmeli. Sizlerin düşünceleri nelerdir?

Site iyice çökecek ilk başta düzgün olsun sonra rozet gelsin.

Kesinlikle katılıyorum. Eğer siteyi yavaşlatacak bir şey ise sonra gelsin bu tür şeyler. Siteyi kullanamıyoruz.
2 rozet koymak için optimizasyon sağlayamayacaklarsa bu onların suçu. Rozetlerin değil. Yabancı Xenforo kullanan sitelerde böyle çökmeler olmuyor. Sadece burada bir de Technopat'da oluyor.

Technopat'ta bana önemli gibi gelen dizüstü cerrahı ve cepdoktoru rozetleri vardı bunlar gördüğüm kadarıyla burada yok. Bir tek Android iOS şeklinde ayırmışlar ama bana yine de uygun gibi gelmiyor. Artmalı bence de.

Katılmıyorum. Site şuan bile aşırı yavaş iken sunucuya yük bindirecek şeylerin gelmesi mantıksız :).

Aksine rozet uygulamasi bana gore kaldirilmali. Kategoriye mesaj atip elde edilememeli, mesajlarin incelenip ona gore verilmesi lazim. Boyle bir şey de haliyle mumkun olmadigi icin kaldirilmasi bi' nebze daha saglikli.

Son düzenleme: