Rozetler otomatik olarak verilmemeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Qnix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 690
Yine kararsız kaldığım konu çıktı, eğer yetkili verirse adam kayırıyorlarcılar başlar yine saçmalamaya, sistem verince de her haltı indirim diye atıp rozet alanlar beliriyor.

Yine kararsız kaldığım konu çıktı, eğer yetkili verirse adam kayırıyorlarcılar başlar yine saçmalamaya, sistem verince de her haltı indirim diye atıp rozet alanlar beliriyor.
Yetkili işinde Recep ve Enes hocaya danışılıp kendilerinin izin vermesi hâlinde verilirse sorun çıkacağını sanmıyorum.
Rozet işini Moderatör veya sistem değil direkt Recep ve Enes hocanın çözmesi gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rozetler kalksıncıları da anlamıyorum. Adam foruma o kadar emek vermiş bir rozeti mi esirgeyelim.

Hocam Recep ve Enes hoca insan yalnız, hangi bir rozeti kontrol etsinler.

Hocam Recep ve Enes hoca insan yalnız, hangi bir rozeti kontrol etsinler.
Şöyle; Hocalarımızın belirlediği kişilerce sürekli denetleme yapılacak ve her hafta rapor şeklinde ya da her ne şekildeyse kendilerine iletilecek, ona göre de rozet verilebilecek.

Şimdi forum ufak olduğu için kolay geliyor, ama Allah korusun iki gün sonra forum büyür, yeşil siteden niteliksiz mülteci akmaya başlarsa, o zaman imkansız hale gelir.

Şimdi forum ufak olduğu için kolay geliyor, ama Allah korusun iki gün sonra forum büyür, yeşil siteden niteliksiz mülteci akmaya başlarsa, o zaman imkansız hale gelir.
O zaman da rozetlerin üstüne rütbe eklenir o şekilde devam ederiz ne diyeyim.

Öneriye katılıyorum. “Elma Gurusu” rozeti için daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…