seeraddar

Yetkin
Selam, bilgisayarımı ve monitörümü satıp üzerine biraz ekleyerek laptop almayı düşünüyorum. Amacım oyun değil, ders çalışmak. Ama ara sıra oyun da oynarım; ağır oyunlar değil. Ağırlıklı olarak sürekli dizi izlemek için de kullanacağım, panel önemli. Laptop tarafında 3050’ye sıcak bakılmıyor; acaba vazgeçip 3060 veya 4060 modellere bakmaya gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
3050 Ti laptop kullanıyorum, bugüne kadar üzdüğü tek oyun crackli Elden Ring ve Steam PUBG oldu. Onun dışında genel olarak ağır oyunlar oynamıyorum. CS2, Valorant gibi oyunlarda fazlasıyla işimi görüyor.

Selam, bilgisayarımı ve monitörümü satıp üzerine biraz ekleyerek laptop almayı düşünüyorum. Amacım oyun değil, ders çalışmak. Ama ara sıra oyun da oynarım; ağır oyunlar değil. Ağırlıklı olarak sürekli dizi izlemek için de kullanacağım, panel önemli. Laptop tarafında 3050'ye sıcak bakılmıyor; acaba vazgeçip 3060 veya 4060 modellere bakmaya gerek var mı?

Yani oyun sık oynanmayacaksa bence normal bir laptop daha mantıklı hem batarya ömrü çok daha yüksek ki oyuncu laptopların da geri sayım başlıyor :D hem de şu an 3050 laptop fiyatına 2K OLED ekranlı laptoplar var.