Zerolite

Yetkin
Dostlar selam, ara sahnelerin başlangıcında veya bitişinde bu tarz olaylar oluyor. Ekran kartımı 4060 yaptım ondan sonra oldu ama ilk başta yoktu böyle bir şey. Yazılımsal olabilir mi? Direkt format atıp mı denesem?

Örnek video:

RTX 4060.
R5 3600 (OC)
2x8 3000MHz.
B450 M-K
Thermaltake 600W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam, ara sahnelerin başlangıcında veya bitişinde bu tarz olaylar oluyor. Ekran kartımı 4060 yaptım ondan sonra oldu ama ilk başta yoktu böyle bir şey. Yazılımsal olabilir mi? Direkt format atıp mı denesem?

Örnek video:

RTX 4060.
R5 3600 (OC)
2x8 3000MHz.
B450 M-K
Thermaltake 600W PSU.

Yalnız bu oyunda mı oluyor? Ve oyun içinde oluyor mu?

Yalnız bu oyunda mı oluyor? Ve oyun içinde oluyor mu?

Spider-Man sürüm düşürünce Sony ekranında çıktı artık sadece, ama metro the last lightta oyun içi de oluyordu. Sildim oyunu. Death Stranding ve RDR2 denedim onlarda olmadı şimdi TLOU indirdim bir de ona bakacağım.

Spider-Man sürüm düşürünce Sony ekranında çıktı artık sadece, ama metro the last lightta oyun içi de oluyordu. Sildim oyunu. Death Stranding ve RDR2 denedim onlarda olmadı şimdi TLOU indirdim bir de ona bakacağım.

Kartta donanımsal sorun yok diye düşünüyorum. Zira kayıtta her şey çıkmış.
@Recep Baltaş hocamızın dediğini yaptınız mı?

Önceki kartın neydi? Yeni kartı takmadan önce DDU ile temiz kurulum yaptın mı?

Önceki kartım RX 5600XT'ydi, evet kartı takmadan önce DDU ile sıfırladım diye hatırlıyorum. Ya da taktıktan sonra sıfırlamışta olabilirim. Ama yazılım proble midir diye 3-5 kere de NVIDIA driveri değiştirdim.

Kartta donanımsal sorun yok diye düşünüyorum. Zira kayıtta her şey çıkmış.
@Recep Baltaş hocamızın dediğini yaptınız mı?
Görmemiştim cevapladım hocam şimdi.

Şimdi TLOU üzerinde de denedim bir sorun olmadı.

Son düzenleme: