Rifleee

Uzman
Arkadaşlar ilk 4-5 ay 69 dereceyi geçmedi. Son 1 aydır böyle, nasıl düzelteceğim? Yardımcı olursanız sevinirim. Odam soğuk, kasamın önü mesh.

1712303206888.webp

1712303243472.webp

İlk öncelikle güzelce bir temizle. Havalarda ısınmaya başladı kasanın hava sirkülasyonundan da kaynaklanıyor olabilir. Çok fazla kafaya takacağın bir şey değil.

İlk öncelikle güzelce bir temizle. Havalarda ısınmaya başladı kasanın hava sirkülasyonundan da kaynaklanıyor olabilir. Çok fazla kafaya takacağın bir şey değil.
tamamdır hocam içimi, rahatlattınız çok teşekkür ederim, içerisini açtım evde kompresör yoktu, saç kurutma makinesini full soğuk tarafına aldım temizledim gayet de tertemiz oldu bitfenix mesh white kasa bunun önü çıkıyor önünü çıkartsam kasanın kapağını açsam sorun olur mu örnek veriyorum sinek falan girse fanlara ölebilme durumu var sorun teşkil eder mi?

Tamamdır hocam içimi, rahatlattınız çok teşekkür ederim, içerisini açtım evde kompresör yoktu, saç kurutma makinesini Full soğuk tarafına aldım temizledim gayet de tertemiz oldu BitFenix mesh white kasa bunun önü çıkıyor önünü çıkartsam kasanın kapağını açsam sorun olur mu örnek veriyorum sinek falan girse fanlara ölebilme durumu var sorun teşkil eder mi?

Çıkarmanızı önermem çok sorun teşkil etmez. Temizledikten sonra sıcaklık değerlerini test edin. Sorun çıkamazsa böyle bırakın.

Çıkarmanızı önermem çok sorun teşkil etmez. Temizledikten sonra sıcaklık değerlerini test edin. Sorun çıkamazsa böyle bırakın.
aynı hocam sıcaklıklar değişen bir şey yok.

max 77 dereceyi gördü 75-76 da stabil şu anlık