Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
4-5 ay ardından sıcak çalışmaya başladıysa tozlanmıştır dostum.
Biraz sevgi gösterip temizlesen iyi olur.
deavense
Çalışkan
Windforce genel olarak ısınan bir seri. @totra_proska dediği gibi tozlanmistir, termal bakim icin garantiye gönderebilirsiniz.
Rifleee
Uzman
6 ay yeni oldu göndermenin mantığı yok böyle kullanacağım bir sorun teşkil etmez ise.Windforce genel olarak ısınan bir seri. @totra_proska dediği gibi tozlanmistir, termal bakim icin garantiye gönderebilirsiniz.
Sorun olmaz.
Rifleee
Uzman
tamamdır hocam içimi, rahatlattınız çok teşekkür ederim, içerisini açtım evde kompresör yoktu, saç kurutma makinesini full soğuk tarafına aldım temizledim gayet de tertemiz oldu bitfenix mesh white kasa bunun önü çıkıyor önünü çıkartsam kasanın kapağını açsam sorun olur mu örnek veriyorum sinek falan girse fanlara ölebilme durumu var sorun teşkil eder mi?İlk öncelikle güzelce bir temizle. Havalarda ısınmaya başladı kasanın hava sirkülasyonundan da kaynaklanıyor olabilir. Çok fazla kafaya takacağın bir şey değil.
acrcase
Uzman
Tamamdır hocam içimi, rahatlattınız çok teşekkür ederim, içerisini açtım evde kompresör yoktu, saç kurutma makinesini Full soğuk tarafına aldım temizledim gayet de tertemiz oldu BitFenix mesh white kasa bunun önü çıkıyor önünü çıkartsam kasanın kapağını açsam sorun olur mu örnek veriyorum sinek falan girse fanlara ölebilme durumu var sorun teşkil eder mi?
Çıkarmanızı önermem çok sorun teşkil etmez. Temizledikten sonra sıcaklık değerlerini test edin. Sorun çıkamazsa böyle bırakın.
Rifleee
Uzman
aynı hocam sıcaklıklar değişen bir şey yok.Çıkarmanızı önermem çok sorun teşkil etmez. Temizledikten sonra sıcaklık değerlerini test edin. Sorun çıkamazsa böyle bırakın.
max 77 dereceyi gördü 75-76 da stabil şu anlıkÇıkarmanızı önermem çok sorun teşkil etmez. Temizledikten sonra sıcaklık değerlerini test edin. Sorun çıkamazsa böyle bırakın.
Yan kapak takli olmadan ne kadar goruyor?aynı hocam sıcaklıklar değişen bir şey yok.
max 77 dereceyi gördü 75-76 da stabil şu anlık
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-