Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Sürücü Sonuçları | <dd~ProductName> | <dd~OSName>
Ürün ve işletim sistemi için <dd~ProductName> arama sonuçları <dd~OSName>
www.nvidia.com
Buradan "Bul" deyip sürücüyü indirebilirsin.
- Makaleler
- 17
O tarz programlar kullanmayın, kendiniz sürücüleri yükleyin. NVIDIA'nın sitesinden kurabilirsiniz. 580 ve sonraki sürücülerde sorun yaşayanlar var, 577 veya önceki bir sürümü kurabilirsiniz.
SunseTTime
Uzman
Kesinlikle katılıyorum. Bilgisayarı çok daha kararsız hale getiriyorlar.O tarz programlar kullanmayın, kendiniz sürücüleri yükleyin. NVIDIA'nın sitesinden kurabilirsiniz. 580 ve sonraki sürücülerde sorun yaşayanlar var, 577 veya önceki bir sürümü kurabilirsiniz.
- Makaleler
- 1
O tarz programlar kullanmayın, kendiniz sürücüleri yükleyin. NVIDIA'nın sitesinden kurabilirsiniz. 580 ve sonraki sürücülerde sorun yaşayanlar var, 577 veya önceki bir sürümü kurabilirsiniz.
Bende eskiden kullanıyordum bilgisayar hakkında çok bilgimin olmadığı dönemlerde. NVIDIA sürücüsü yerine mouse sürücüsü falan buluyordu. O yüzden bence katılıyorum kullanılmaz.
DDU ile güvenli modda eskisini sil sonra kur.
Merhaba! Bu rehberde ekran kartınız ile yaşadığınız birçok sorunun çözümü olabilecek veya ekran kartınızı değiştirmeden önce uygulamanız gereken "ekran kartı sürücüsünü kaldırma" işlemini anlatıyor olacağım. Ekran kartı sürücümüzü kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını kullanacağız. Rehberimize başlamadan önce işletim sisteminizin "Desteklenen İşletim Sistemleri" listesinde olduğundan emin olunuz.
...
Desteklenen İşletim Sistemleri
- Windows 7
- Windows 8/8.1
- Windows 10
- Windows 11
- chewyqq
- ddu ddu indir ddu kullanımı ddu türkçe display driver uninstaller display driver uninstaller türkçe ekran kartı sürücüsü kaldırma mavi ekran
- Forum: Aygıt Sürücüleri