Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdinçççç

Gelişen
Arkadaşlar merhaba, NVIDIA RTX 4070 Süper Palit marka ekran kartımı NVIDIA uygulaması üzerinden kurulum yaparken ekte belirttiğim hatayı alıyorum ve oyunlarda drop yiyorum. Driveri DDU ile kaldırıp baştan kurdum ama yine de aynı hatayı alıyorum, sebebi nedir?

Screenshot_385.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uygulama üzerinde NVIDIA yazmıyor, trace log üzerinde de NGenuity tarafındaki fonkisyonda çökme görünüyor. NGenuity ise HyperX'in uygulaması. Windows Store üzerinden silip sitesinden indirmeyi deneyin, o da olmuyorsa uygulamayı direkt silin.

Ayrıca bug olabilir, benzerini yaşayanlar varsa bildirin HyperX'e.

Güncelleme: Evet, NGenuity uygulaması sıkıntılıymış. Kullanıcılar dediğim gibi sitesinden indirerek ya da eski sürümü kurarak düzeltmiş.
Uygulama üzerinde NVIDIA yazmıyor, trace log üzerinde de NGenuity tarafındaki fonkisyonda çökme görünüyor. NGenuity ise HyperX'in uygulaması. Windows Store üzerinden silip sitesinden indirmeyi deneyin, o da olmuyorsa uygulamayı direkt silin.

Ayrıca bug olabilir, benzerini yaşayanlar varsa bildirin HyperX'e.

Güncelleme: Evet, NGenuity uygulaması sıkıntılıymış. Kullanıcılar dediğim gibi sitesinden indirerek ya da eski sürümü kurarak düzeltmiş.

Son düzenleme:
Çözüm