RTX 4070 Ti ile üst seviye sistem toplama önerisi

Krmm

Üstün
SSD - 980 Pro 1 TB var
Sıvı soğutucu - Arctic II 360 mm var
Ekran kartı: 4070 Ti var
Üstteki 3 parçayı kullanmaya devam edeceğim. Alttaki parçaları sipariş geçeceğim. Sistem nasıl sizce fikirlerinizi paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı neden değiştir dediniz? B serisi bir anakart fakat çoğu X serisi anakarttan daha dolu diye biliyorum. Teşekkür ederim bu arada önerileriniz için.

Doluluk konusunda pek fark yok, 1 tane fazla M.2 slotu var, B850 anakartlar hakkında çok bilgi yok, VRM durumu nasıl bilmediğim için bildiğim bir kart önerdim.

Doluluk konusunda pek fark yok, 1 tane fazla M.2 slotu var, B850 anakartlar hakkında çok bilgi yok, VRM durumu nasıl bilmediğim için bildiğim bir kart önerdim.
Attığınız anakartı inceliyim o halde. Psu olarak atx 3.1 arıyorum bu arada hocam. Rog olanı pahalı bulduysanız eğer Fsp vita nasıldır ?

Psu'yu değiştirelim o halde şu nasıl ? https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-vita-gm-gen5-1-1000-w-fiyati,800478654.html

Anakartı da değiştirelim . ne dersiniz şuna ?

Ram'e geldi sıra. Açıkçası attığınız çok önerilen bir ram biliyorum fakat pek güven vermiyor bana marka olarak. İyidir belki orasını hiç bilmiyorum fakat G-skill alıp ömürlük kullanmak mantıklı olmaz mı ?

Son düzenleme:
Ömürlük kullanılacak bir şey yok ki, ikisi de aynı çipi kullanıyor zaten. PCB tasarımlarını aynı hiçbir fark yok.

İhtiyacını karşılayacak bir anakart almalısın, cogu b50/x70 serisinde VRM'ler overkill zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…