Bende ki 8x testi de bu hocamBende Galax RTX 4070 Ti Super EX Gamer model kart var ve fikir vermesi açısından 8X MSAA açık test ettim 2K çözünürlükte 5 dakikayı geçen sürede sonuç bu oldu. Ayrıca belirteyim çok ekstrem bir fan ayarı olmasa da özel bir fan curve ayarı kullanıyorum yine de isterseniz sonucu buradan görebilirsiniz:
Eki Görüntüle 148610
7600x
RAM ve Anakart nedir? Hangi oyunlarda kasma, donma sorunu yaşıyorsunuz?
RAM ve Anakart nedir? Hangi oyunlarda kasma, donma sorunu yaşıyorsunuz?
Başka oyunlarda da test eder misiniz? Oyunla alakalı olabileceğini düşünüyorum. Ekran kartı değerleriniz normal çünkü.
- Anakart: MSI B650 Carbon Wi-Fi
- İşlemci: 7600X
- RAM: Gskill Z5 Neo CL30 6000 MHz 2*16
Clair Obscur Expedition 33 oynarken özellikle açık dünyasında aniden FPS düşüşü oluyor. TR yama yaptım onunla alakalı değildir diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Indiana Jones and the Great Circle da yağ gibi akıyor 110-120 fps arası oynatıyor. Fakat Assassin's Creed Odyssey te at sürüyorum işlemci 75-80 derece arası gpu kullanımı sabit değil ve fps drop oluyor yine. Oyun optimizasyonundan mı anlamadım.Başka oyunlarda da test eder misiniz? Oyunla alakalı olabileceğini düşünüyorum. Ekran kartı değerleriniz normal çünkü.
Öyle olduğuna inandırmak istiyorum kendimiDeğerler normal bence de eğer başka oyunlarda sorun yoksa oyun ile alakalı bir sorun olabilir veya bir ihtimal Nvidia'nın sürücüleriyle de alakalı olabilir temiz kurulum vs. yapılmadıysa malum Nvidia belkide aylardır düzgün sürücü çıkartmadı bir bakmak lazım dediğiniz oyunda spesifik bir Nvidia sürücü hatası var mı diye tabii son dediğim tahminden ibaret kesin birşey söylemiyorum.