5600mhz cl46 ram kullansın mı dedim? Laflarımı çarpıtmayın. Drop sorununun micron veya samsung'tan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum dedim. Hypnix'e geçebiliyorsa geçsin tabii, siz beni yanlış anlamışsınız.Siz kendiniz gidip 5600 c46 RAM kullanabilirsiniz. Ben bu arkadaşımızın her halükarda değişip Hynix'e geçmesini düşünüyorum.
Daha iyisi varken daha kötüsünü mü alsın veya kullansın dedim? Üstteki cevabımı okuyun.Adamlar üretmiş, sorunlu olsa neden satsınlar, böyle bir mantık olamaz. Piyasada tonla sorunlu ve yanlış ürün var. Bunları alıp kullanıyor muyuz, hayır.
Ram ayarlaması yaptım da uçuk kaçık bir şey fark etmedim. Birde bunun tonla testi var, ram ayarlaması yapmak için işsiz gibi tüm gün buna vakit ayırmak gerekiyor. Eğer her ram zamanlaması ayarlamayan takılma sorunu yaşasaydı zaten forumlar, reddit vs bu tarz konularla dolup taşardı. Siz aldığınız performansı maksimuma çevirme peşindesiniz, bana göre ise takılmaya sebep olmasın yeterli.3D işlemci kullandığınızı varsayıyorum isminizden dolayı, şu ana kadar hiç RAM ayarlamadınız mı gerçekten ya da düz EXPO açınca drop fark etmediniz mi, bir 3D kullanıcısından destek beklerdim açıkçası. Kendim 3 tane 3D işlemci değiştim çünkü, düz EXPO açmamanız lazım bu işlemcilerde, en son adam çıktı 5 tane video serisi yaptı bu konu hakkında, izlemenizi tavsiye ederim YouTube TR üzerinden.
Çekilen 5 videoluk seriyi izledim, micron veya samsung alırsanız takılma sorunu vs yaşarsınız diye bir şey bahsetmiyor videoda. Hatta micron ve samsung için bile ayar paylaşıyor. Sizin deyiminize göre micron veya samsung ram kullanmak direkt stutter sebebi. Micron veya samsung alın demiyorum, KS'nin yaşadığı farklı bir duruma benziyor.