Bütçe
50000

EmirLuck

Uzman
Sorum başlıktaki gibi, 45k ya Palit 4080 Super aldım. 5080 ilk çıktığında ucuz olacak 4090'dan daha güçlü olacak deniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seneye ne zaman çıkacak belli değil henüz. Beklerseniz eğer neden olmasın. Ben de almayı planlıyorum kenarda parası hazır duruyor döviz olarak.

Son düzenleme:
Bekleyebilirsin gibi. Lansman fiyatında ilk çıktığında alabilirsen iyi olur. Lansman fiyatından stokları 2 dakikaya bitiyor hızlı olman gerekir.
Hocam lansman fiyatı örneğin Nvidia 1500 dolar önermişse Türkiye'de de direkt 1500 dolar mı oluyor?

Türkiye'de yaşadığınızı varsayıyorum, beklemeyin 4080 Super güzel kart uzun yıllar götürür sizi.
Eğer lansman fiyatı 50k yı geçer ise alamam işte o korkutuyor

Eğer lansman fiyatı 50.000 TL'yi geçerse...
Ucuza ekran kartı gelmeyecek. RTX 40 Super'ler piyasaya dolar bazında daha düşük fiyatla çıkış yapmasına rağmen iki misline satılmaya devam etti. Ayrıca RTX 4080 Super harika bir ekran kartı. RTX 5000 serisi daha yüksek TDP ile çıkış yapacağı için muhtemelen güç kaynağı değiştirmeniz gerekecek.

Ucuza ekran kartı gelmeyecek. RTX 40 Super'ler piyasaya dolar bazında daha düşük fiyatla çıkış yapmasına rağmen iki misline satılmaya devam etti. Ayrıca RTX 4080 Super harika bir ekran kartı. RTX 5000 serisi daha yüksek TDP ile çıkış yapacağı için muhtemelen güç kaynağı değiştirmeniz gerekecek.
Hocam ilk çıktığı anda alabileceğim için msrp fiyatı daha önemli şu anda. 4090 dan daha pahalı olur mu onu kestirmesi çok zor sorun o.