Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
@Hamza Ensar Sağlam, hocam sizce ekran kartını normal taksam görüntü bozulur mu? RAM'ler ve güç kaynağı hariç her şey beyaz.
Tercih meselesi. Dikey daha şık görünüyor kart.
Helixo
Uzman
@Hamza Ensar Sağlam, yani bütçemi aşıyor ve FPS de düşüyor o yüzden dedim ama daha güzel görünüyor çok fark var derseniz alırım.
@Helixo, hocam kasam aparat olmadan dikey kullanmayı destekliyor mu? Eğer destekliyorsa sadece kablo alıp kullanabilir miyim?
@845 @The Man From Earth
@Helixo, hocam kasam aparat olmadan dikey kullanmayı destekliyor mu? Eğer destekliyorsa sadece kablo alıp kullanabilir miyim?
@845 @The Man From Earth
Son düzenleyen: Moderatör:
Negative Sir
Uzman
@Hamza Ensar Sağlam, yani bütçemi aşıyor ve FPS de düşüyor o yüzden dedim ama daha güzel görünüyor çok fark var derseniz alırım.
@845 @The Man From Earth
Riser ve PCI-e çoğaltıcı denir hocam, ikisi de aynı işlevi görür. İnternete ikisini de yazsanız aynı sonuçlar çıkar. Bahsettiğim çoğaltıcıdan 1 tane alıp kasanız uyumluysa takmanız gerekecek.
Kablo ile olmaz hocam çünkü ekran kartında ve ekran kartı yuvasında pinler var ve pinlerdeki iletim kabloyla değil Flex'le olur. Zaten Riser'ın fotoğrafını eklemiş bir arkadaşımız ve oradaki uzun siyah olan kısma Flex denir.
Yine dediğim gibi kasa uyumluluğu varsa riser alıp kullanmanız gerekecek, bir de sisteminiz iyiyse göze batacak bir FPS farkı olmaz. Bunu size şöyle diyeyim, "bir performans kaybı olsaydı mining yapanlar riser çoğaltıcı (PCI-e çoğaltıcı) aldığında performans kaybı göze batacak kadar fazla olsaydı her bir mining için 1 tane bilgisayar kullanılırdı. Ama adamlar tek bir anakarta minimum 10 tane ekran kartını bahsettiğim aparata takıp bu işi yapıyor" yani performans kaybı olarak aman amanlık bir düşüş olmaz.
Helixo
Uzman
@Negative Sir, hocam benim dikey kullanmam için almam gereken aparatları atar mısınız? Kasam sadece riser kabloyla dikey ekran kartı kullanımını destekliyor diye biliyorum.
Negative Sir
Uzman
@Negative Sir, hocam benim dikey kullanmam için almam gereken aparatları atar mısınız? Kasam sadece riser kabloyla dikey ekran kartı kullanımını destekliyor diye biliyorum.
Helixo
Uzman
@Negative Sir, hocam sadece bu kabloyla olur mu, bir de bu ürün PCI Express kaç?
Negative Sir
Uzman
@Negative Sir, hocam sadece bu kabloyla olur mu, bir de bu ürün PCI Express kaç?
Bununla olur evet. PCI- e 16 pin modeli yani ekran kartları ile uyumlu olan.
Helixo
Uzman
@Negative Sir, hocam bunların PCI Express modeli yok muydu? Eğer yoksa hemen alacağım birazdan.
Bu kablo PCI Express kaç? Bir de Dark PCIe x16 4.0 Dikey Ekran Kartı Bağlama Aparatı 90 Derece Açılı 20cm VGA Vertical Riser Card (DK-CB-PC4X16) | Teknobiyotik bu nasıl hocam?
@Hamza Ensar Sağlam, bu nasıl hocam? PHANTEKS VERTICAL GPU KIT PH-VGPUKT_02 220 mm Slimline PCI-E x16 Riser Kablo kiti Aksesuar - inventus
@Recep Baltaş
Bu kablo PCI Express kaç? Bir de Dark PCIe x16 4.0 Dikey Ekran Kartı Bağlama Aparatı 90 Derece Açılı 20cm VGA Vertical Riser Card (DK-CB-PC4X16) | Teknobiyotik bu nasıl hocam?
@Hamza Ensar Sağlam, bu nasıl hocam? PHANTEKS VERTICAL GPU KIT PH-VGPUKT_02 220 mm Slimline PCI-E x16 Riser Kablo kiti Aksesuar - inventus
@Recep Baltaş
Negative Sir
Uzman
PHANTEKS VERTICAL GPU KIT PH-VGPUKT_02 220 mm Slimline PCI-E x16 Riser Kablo kiti Aksesuar - inventus
PHANTEKS VERTICAL GPU KIT PH-VGPUKT_02 220 mm Slimline PCI-E x16 Riser Kablo kiti Aksesuar
Mantıklı dememdeki amaç kit olarak satılması.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-