tahta

Başarılı
Bende Ryzen 7 5800x3D ve yeni yükseltme yaptığım RTX 4070 Ti Super'li sistem var ve bu ilanı görünce ne diyeceğimi şaşırdım. Bir an benimkini elden çıkarıtırım, bunu alayım dedim ama uğraşmaktan yoruldum.

Bu fiyata doğru mu, ben mi abartıyorum, yoksa normal mi bilemedim.

Alacak olan varsa hayırlısı olsun diyeyim:

Şimdi link uçarsa diye görsel eklemiş olayım:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240306-155656_Chrome.webp
    Screenshot_20240306-155656_Chrome.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 138
7500F + A620 dışında bir şey kullanmamaya yeminli herhalde Gaming.gen, o kadar para bayılıyoruz işlemci anakart hâlâ en giriş seviyesi.

7500F + A620 dışında bir şey kullanmamaya yeminli herhalde Gaming.gen, o kadar para bayılıyoruz işlemci anakart hâlâ en giriş seviyesi.
Haklisiniz da, sanirsam mobo konusunda sponsorluk tarzi bir seyleri soz konusu. Cogu diger Gaming.gen.tr sisteminde de hep ASUS mobo goruyordum, hatta hic ASUS disi mobo gordugumu hatlriamiyorum bile.

Aynı cümleyi kuracaktım yazmışsınız. Ancak şöyle bir nüans var, A620 dışında bir anakart kullandıkları zaman en az +3000 ile başlıyor. Bileşenleri çok giriş seviyesinde tutuyorlar. Bu arada yazmadan geçemeyeceğim, Allah affetsin ekran kartı çok çirkin.

Aynı cümleyi kuracaktım yazmışsınız. Ancak şöyle bir nüans var, A620 dışında bir anakart kullandıkları zaman en az +3000 ile başlıyor. Bileşenleri çok giriş seviyesinde tutuyorlar. Bu arada yazmadan geçemeyeceğim, Allah affetsin ekran kartı çok çirkin.

Aynen anakart A620 yerine B650 chipsetli ve iyi bir anakart olsa tadından yenmez ama neredeyse ortalama RTX 4080/ RTX 4080 S modelleri 50-55 bin bandında. Artı 3000 hadi 5000 ekleyip bileşen yükseltmesi yapılsa bile yine sistem fiyatı bence çok iyi kalmakta. (Ekran kartı fiyatının biraz üzerinde güncel sistem)

Yukarıda yazdığım gibi kendi sistemim AM4 platformunda ve RTX 4070 Ti S, bunu satarım deyip alıp almamak arasında kaldım. Ama yok bu işin sonu yok temiz bir 5-6 yıl böyle devam etmek istiyorum :D.