Bütçe
16.000 TL

Ardasan

Becerikli
Arkadaşlar, ikinci elde ve sıfır olarak daha iyi seçenekler var, farkındayım. Ama ikinci el düşünmüyorum. Sıfır olarak da AMD'ye yönelemem. Kasamın PSU markası pek kaliteli değil. 5060 ile olan fiyat farkına da pek değeceğini düşünmüyorum. Açıkçası arada FPS olarak çok bir fark yok. Gibi başka farklar varsa yazabilirsiniz.

1,5-2 sene götürmesi şimdilik benim için yeterlidir. Aynı zamanda ayar takıntım bulunmamaktadır. Low'da bile oynarım, kasmadığı sürece.

Bu arada her türden oyunu oynamaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. 1080p de 2 sene götürür, 8 GB yeterli. Alınmaz diyenler genellikle AMD fanboyları.

Resmen afedersiniz. Ama IQ suz yerine konmuştum. O kadar söyleyim kendi düşüncemden ben bile vazgeçtim. Sonra. İnşallah argo kullanmak ceza sebebi değildir.

Cümleyi bilerek değiştirdim. Argodan ban yemiyelim gider ayak.

Alınır. 1080p de 2 sene götürür, 8 GB yeterli. Alınmaz diyenler genellikle AMD fanboyları.

AMD'de nadirde olsa Drive sorunları yaşıyanlar var. Drvier sorunu yaşarsam bir de 2.elde o kartı satmakla uğraşacağım.

Son düzenleme:
Mobil tarafta da önerdiğim bir GPU; ikinci el tarafında çok daha mantıklı modeller olduğunu biliyorsunuzdur. Buna rağmen ikinci el istemiyorsanız kimse size zorla aldıramaz; sağladığınız şartlar 5050'yi zorunlu kılıyor. Driver problemlerine dikkat edin; NVIDIA son dönemlerde her yeni driver sürümünde farklı bir problemi ortaya çıkartıyor. Yani şu anda driver problemi AMD özelinde değil.

Mobil tarafta da önerdiğim bir GPU; ikinci el tarafında çok daha mantıklı modeller olduğunu biliyorsunuzdur. Buna rağmen ikinci el istemiyorsanız kimse size zorla aldıramaz; sağladığınız şartlar 5050'yi zorunlu kılıyor. Driver problemlerine dikkat edin; NVIDIA son dönemlerde her yeni driver sürümünde farklı bir problemi ortaya çıkartıyor. Yani şu anda driver problemi AMD özelinde değil.

Sağ olun.

PSU'dan dolayı WattMan hatası yaşama ihtimalimde yüksek. o yüzdende mantıklı değil.

9060XT alsam ikinci elde satmaya kalksam mesela kaça satabilirim. Beğenmediğimi varsayalım 9060XT'de çok mantıklı çünkü.

PSU'dan dolayı WattMan hatası yaşama ihtimalimde yüksek. O yüzdende mantıklı değil.

9060XT alsam ikinci elde satmaya kalksam mesela kaça satabilirim. Beğenmediğimi varsayalım 9060XT'de çok mantıklı çünkü.

WattMan hatası yaşarsınız/yaşamazsınız diyemem, stutter dediğimiz bir problem bile çok saçma şeylerden ortaya çıkabiliyor çünkü.

İkinci el piyasasına pek hakim değilim, baktığınız zaman piyasası da çok karışık ve saçma fiyatlar var. 9060XT 16 GB, 5050 8 GB'a göre çok daha mantıklı.