ZORBEY07

Becerikli
Arkadaşlar kartı alalı 2-3 gün oldu. PUBG Mobile emulatör giriyorum. FPS 5'ten yukarı çıkmıyordu. Sonra Steam'den ETS 2 gireyim dedim, Onda da 5 FPS. Neden olur? Yardım eder misiniz? Monitörün 2K olması bir sorun teşkil eder mi? Bilmediğimden soruyorum. Lütfen destek :(

Son düzenleyen: Moderatör:
İade edin bence kullanılmış bir ürüne benziyor. Kullanılmamışsa da bir şeyler çok ama çok yanlış. Sorunu bulana kadar iade edip yenisini alın başınız ağrımasın.

Hocam 4 gün oldu. Gece 00:00 itibarıyla 5.güne girdi. Şimdi iade ederken nasıl cümle kurayım. Neler yazayım. Bu konuda bana detaylı yardım eder misiniz? Yapacağım testler vs. varsa onları da söylerseniz. Sonrasında eski kartımı takacağım. İade bitene kadar.

Hocam 4 gün oldu. Gece 00:00 itibarıyla 5.güne girdi. Şimdi iade ederken nasıl cümle kurayım. Neler yazayım. Bu konuda bana detaylı yardım eder misiniz? Yapacağım testler vs. varsa onları da söylerseniz. Sonrasında eski kartımı takacağım. İade bitene kadar.

Yeni bir konu açın bunun hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olur. Şu ana kadar ürün iade etme gereği duymadım hiç, bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada üzerinde Satıcı kısmında 'Hepsiburada' yazıyor olsa bile bazen ürünleri başka tedarikçiler gönderiyor, bu durumda hoş şeyler yaşanmıyor. Bizzat başıma geldi, aldığım adaptörü iade etmek istediğimde "Tedarikçi izin vermiyor, satıcı firması ile iletişim kurun" denildi. Halbuki satıcı Hepsiburada idi.

Hepsiburada üzerinde satıcı kısmında 'Hepsiburada' yazıyor olsa bile bazen ürünleri başka tedarikçiler gönderiyor, bu durumda hoş şeyler yaşanmıyor. Bizzat başıma geldi, aldığım adaptörü iade etmek istediğimde "tedarikçi izin vermiyor, satıcı firması ile iletişim kurun" denildi. Halbuki satıcı Hepsiburada idi.

Örneğin bunu Hepsiburada satıyor, ürün özelliklerinde ithalatci ve hizmet sağlayıcı Teknobiyotik görünüyor. Benim aklıma da Teknobiyotik üzerinden sattığı geldi açıkçası

Misal bu üründe de aynı şekilde ürün özelliklerine girince hizmet sağlayıcı Teknobiyotik görünüyor.

@xahve, bahsedilen ekran kartını da bulup baktım hizmet sağlayıcı exa yazıyor büyük ihtimalle exa bilgisayar diye bir yer.