erdalmech04
Çalışkan
Hocam bu cuma indirim gecesini bekleyip siparişleri oluşturacağım muhtemelen performance serisini alırım indirimde bir şey yakalarsam. Anakart için 8000 bütçe belirledim eğer indirimde güzel bir model düşerse onu alacağım yoksa da B850M Force alacağım. Soğutucu olarak dediğinizi alıyorum. Belki SSD düşerse bir tane onu da çekerim. Kasayı da diğer parçalara göre ucuz bir şey seçeriz artık birlikte. En sona bırakmayı düşünüyorum.
Hocam dediğiniz gibi kötü bir çiple gelecek galiba MSI B850M-G anakartına bakıyordum destekelenen sekmesinde tam benim aldığım RAM'in kodu var. Sizce B850M-Force almak yerine bunu almam daha mantıklı olur mu bu desteği yüzünden hem daha ucuz benim daha çok işime gelir iyi anakart mıdır? Sizin fikriniz benim için çok önemli.
@LH44
Üzülmeyin. Dediğim gibi, şu an çipini bilmeden "kesin" yorum yapamayız, sadece ihtimaller.
Sistemi kurun, konu açın tekrar yardımcı oluruz.
Hocam dediğiniz gibi kötü bir çiple gelecek galiba MSI B850M-G anakartına bakıyordum destekelenen sekmesinde tam benim aldığım RAM'in kodu var. Sizce B850M-Force almak yerine bunu almam daha mantıklı olur mu bu desteği yüzünden hem daha ucuz benim daha çok işime gelir iyi anakart mıdır? Sizin fikriniz benim için çok önemli.
@LH44
Son düzenleyen: Moderatör: