Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
@Axos Hocam yeşil forumda çözmüşler olayı; isterseniz çözümü buraya da atın insanlar faydalansın.
GitHub üzerinden DXVK isimli dosyayı indirip, X64 klasörünün içindeki "dxgi.dll" ve "d3d11.dll" dosyalarını oyunun bin klasörüne atın eğer ki oyunun kurulu olduğu yerde "bin_plus" isimli bir klasör isimli bir klasör varsa onun içine de aynı dosyaları atmanız lazım. Easy Anti-Cheat'i kapatmak için ise Ubisoft Connect üzerindeki "add launch arguments" kısmına "eac_launcher" yazıp kaydedin. Daha sonra oyuna girdiğinizde sorununuz düzelmiş olacaktır. Bu sorunu bir arkadaş çözmüş deneyebilirsiniz ama Online devre dışı kalır.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Aynısı bende de vardı GTA 5 ve Cyberpunk 2077'de hocam, sürücü problemi olabilir; FurMark testini Artifact kutucuğunu işaretleyip yapmayı deneyebilirsiniz.
Aynısı bende de vardı GTA 5'te hocam, sürücü problemi olabilir; FurMark testini artifact kutucuğunu işaretleyip yapmayı deneyebilirsiniz.
Hocam peki kritik bir şey mi? Ekran kartım arızalı mı yani.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Bendekinde aynı zamanda oyunlarda takılma problemi de vardı; bozuk çıktı kart. Sizdeki durumu bilmiyorum; oyunda DLSS vs. açıksa kapatıp dener misiniz? Sizde de takılmalar oluyor mu?Hocam peki kritik bir şey mi? Ekran kartım arızalı mı yani.
Bendekinde aynı zamanda oyunlarda takılma problemi de vardı; bozuk çıktı kart. Sizdeki durumu bilmiyorum; oyunda DLSS vs. açıksa kapatıp dener misiniz? Sizde de takılmalar oluyor mu?
Takılma olmuyor hocam ayrıca hiçbir oyunda böyle bir hata görmedim bayağıdır BF6 Cyberpunk LoL vs oynuyordum Watch Dogs 2 indireyım dedim böyle bir sorun ortaya çıktı. Kdc 2 de de hafiften aynı durum söz konusuydu. Test sonuclarını sıze atıyorum ınceler mısınız?
Dosya Ekleri
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Kart Galax'ın iki fanlı modeli mi? Bende hazır sistemle gelen iki fanlı Galax 5070 Ti vardı sürekli takılma ve görüntü bozulmaları yapıyordu bozuktu yani; forumda Galax'ın düz 5070 modeliyle benle aynı sorunları yaşayan biri daha vardı hatta. Bu durumun olduğu oyunları DLSS ve FG kullanmadan denerseniz ona göre bakalım.Takılma olmuyor hocam ayrıca hiçbir oyunda böyle bir hata görmedim bayağıdır BF6 Cyberpunk LoL vs oynuyordum Watch Dogs 2 indireyım dedim böyle bir sorun ortaya çıktı. Kdc 2 de de hafiften aynı durum söz konusuydu. Test sonuclarını sıze atıyorum ınceler mısınız?
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Çift fanlı Galax yüksek ihtimal; bende vardı 80 görüyordu.G-Sync açıksa kapatarak deneyin. Ayrıca kart marka model nedir? 80 derece olan 5070Ti normal mi bilemedim.
Oyunlarda en yuksek ayarlarda genelde 75 dereceleri geçmiyor. Oda çok sıcak kalorifer felan yanıyor ondan olabilir belki hocam.G-Sync açıksa kapatarak deneyin. Ayrıca kart marka model nedir? 80 derece olan 5070Ti normal mi bilemedim.
Palit RTX5070Ti GAMINGPRO-S 16GB 256Bit GDDR7Çift fanlı Galax yüksek ihtimal; bende vardı 80 görüyordu.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi