Hocam Red Devil şu an gaming gecesinde 31.999TL. Ben aldım hala stok var mı bilmiyorum söyleyeyim dedim.

Aldım ben hocam gaming gecesinden az önce. İnşallah kalanını da alacağım.

İnşallah. Hayırlı olsun üstadım, coil whine çıkmaz inşallah, test edip paylaşır mısınız ben eylül ayı gibi almayı düşünüyorum Allah nasip ederse.

43 bin yazıyor. Neden arttı bu kadar anlamadım?

Yok hocam kapanmaz tabii ki ama bazı durumlarda gerekli şeyi alamayabilir. Işığı biraz sönük bir ampul gibi düşünebilirsiniz. Gold iyidir attıklarım da Gold diye hatırlıyorum. Undervoltlarsınız en kötü hatta zaten 9070XT'ler undervoltta daha çok FPS veriyor. Önemli olan sizin ne yapmak istediğiniz. PC part picker diye bir site var orada parçalarınızı seçin size ortalama gerekli voltu gösterir. Üstteki ışığın yeşil olmasına dikkat edin sarı ya da kırmızıysa sorun olabilir ya da var demektir. Estağfurullah hocam ben 3 farklı forumda onlarca konu açtım uğraştığım bir şeyde insanlara yardımcı olmak hoşuma gider benim. Başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Çok sağ olun üstadım.

Bu PSU'da 9070XT'yi besleyecek yeterli çıkış var, işlemci modeli nedir? Size toplam sistem tüketimini söyleyeyim.

9800 X3D.

Son düzenleme:
İnşallah. Hayırlı olsun üstadım, coil whine çıkmaz inşallah, test edip paylaşır mısınız ben eylül ayı gibi almayı düşünüyorum Allah nasip ederse.

43 bin yazıyor. Neden arttı bu kadar anlamadım?

Çok sağ olun üstadım.

9800 X3D.
43 Asıl fiyat gaming gecesinde 32bindi.Eylüla kalma bence hocam fiyatların artmasını bekliyorum gaming gecesine istediğin ürünün gelmesini bekle varsa incehesaota sonra al.