The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
FSR 3 olan oyunların hepsi FSR 4 upgrade oluyor otomatik olarak yazılım üzerinden. Onun haricinde 9000 serisinde frame gen ve FSR 4'ün hiçbir farkı yok DLSS ile.
Peder bey bütçe söylemiyor ki ona göre seçeyim, bana kalsa her türlü 5070 Ti da harcayabileceğim parayı bilmediğim için bilemiyorum.
Hocam merak ettiğim şeyler var AMD tarafında, AMD'nin frame gen teknolojisi nasıl çalışıyor, gerçekten driver sorunları var mı, FSR 4 desteği olan oyun sayısı cok mu az.
Eksik bilgi vermişşin onu düzeltelim, sonuçta öneri üzerine 30K+ masrafa girecek, FSR4 kütüphane olarak çok zayıf DLSS karşısında, eski oyunlarda açamıyorsun çoğunlukla modern oyunlarda destekleniyor ve sadece FSR3.1 DX12 desteklenen oyunlarda sürücü üzerinden FSR4 açabiliyorsun burası önemli, DLSS te ise öyle değil DX11-DX12-Vulkan farketmiyor, 2018 de çıkan bir oyunda bile DLSS4 310.4.0 sürümünü tek tıkla aktif edebiliyorsun sadece DLSS değil, FG nin en son sürümü, RR nin en son sürümü hepsi aynı anda güncelleniyor.
Alttaki görseli Palit Gamerock 5070Tİ ile çektim, 4K çözünürlük DLSS açık ve MFG açarak PathRT açarak oynuyorum, Bu deneyimi sana 9070XT sağlayamaz, eğer bütçe sorunu yaşamıyorsan üstüne koyup alırım diyorsan hiç düşünmeden 5070Tİ almalısın, ben önerimi yapmış olayım, soru varsa sorabilirsin kartı aylardır kullanan biri olarak en iyi cevabı ben veririm sana. Bütçe sorunu yaşıyorsan yani limitlerini zorluyorsan ozaman cebini düşünceksin.