5070 Ti 

9070 XT al. Aradaki 17-20K'yı verip CUDA hariç avantaj elde etmeyeceksin. Bazı arkadaşlar ileriye dönüklük açısından falan diye sallamış da 17K'yı kenara atsa zaten yeni GPU'lar çıktığında yenilerini de alır. Eylül'den beri 9070 XT kullanıyorum, video kaydı da aldım. Şu ana kadar çıkan Resident Evil requiem olsun, pragmata olsun, Crimson desert olsun, her şeyi Ray Tracing Ultra şekilde oynadım. Ultrada Ray Tracing maksimum şekilde 0 sıkıntı oynattı. 2K ekranın varsa FSR 4.1 fazlasıyla yeterli. İnsan gözüyle seni rahatsız etmesi imkansız zaten.
İkinize de yorumlarınız için teşekkür ederim. Çok zıt deneyimler yaşamışsınız anlaşılan. 9070XT de sorunlu karta denk gelme olasılığımı da hesaba katmam gerek bu durumda.RX 9070 XT, Türkiye'ye geldiği gün satın aldım ve o günden beridir de kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı çıkartmadı bana ancak şu an yeni çıkan oyunlarda problem yaşıyorum. Crimson Desert'da 2 saat içerisinde 2 kez çökme yaşadım, PRAGMATA satın aldım, kayıtlarıma baktığımda 4 saat oynamışım görünüyor ancak bu 4 saat içinde 2 kez çökme yaşadım.
Şu anki aklım olsaydı ben 5070 Ti alırdım şahsen.
İkinize de yorumlarınız için teşekkür ederim. Çok zıt deneyimler yaşamışsınız anlaşılan. 9070XT de sorunlu karta denk gelme olasılığımı da hesaba katmam gerek bu durumda.
Değerli tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam şu an o tarafa daha yakınım zaten.Öyle bir ihtimal 5070 Ti da ne kadarsa 9070 XT'de de o kadardır. Karta sahip olmayanlar random sıkıyor işte. Parayı babaları kazanıyor herhalde. Sana tavsiye vereyim 9070 XT + OLED monitör al sonra gelip teşekkür edersin hocam.
Değerli tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam şu an o tarafa daha yakınım zaten.
Dostum ben de mi random sıkıyorum? Düne kadar bu forumda 9070 XT övüyordum ben zaten. Çünkü düne kadar gerçekten de sorunsuz bir deneyimi vardı, ancak artık yok. Bahsetmeyi unutmuşum Dying Light: The Beast'i de çökme sorunları sebebiyle oynayamadım. Kart sorunsuz değil şu an.Öyle bir ihtimal 5070 Ti da ne kadarsa 9070 XT'de de o kadardır. Karta sahip olmayanlar random sıkıyor işte. Parayı babaları kazanıyor herhalde. Sana tavsiye vereyim 9070 XT + OLED monitör al sonra gelip teşekkür edersin hocam.
Tercih meselesi elbette memnunsanız bir sorun yok ama 12gb vram'li 5070 satın alarak yazık etmişsiniz. Hem fiyatına kıyasla performansı düşük hem de RTX 5070 12gb vram'i ile ölü doğmuş bir kart. Keşke forumda konu açıp görüş alsaydınız.Merhaba, ben de RTX 5070 ile RX 9070 XT arasında kalmıştım. Ben aldığım zaman 2 bin lira falan oynuyordu. Ben daha az FPS alayım ama hiçbir şeyde sorun çıkarmasın diye RTX 5070 aldım.
Başka bir problem bunu tetikliyor olabilir mi acaba ? Pragmata'yı geçen günlerde bitirdim 12 saatte bitti oyun hiç çökmedi 9070XT'de.Dostum ben de mi random sıkıyorum? Düne kadar bu forumda 9070 XT övüyordum ben zaten. Çünkü düne kadar gerçekten de sorunsuz bir deneyimi vardı, ancak artık yok. Bahsetmeyi unutmuşum Dying Light: The Beast'i de çökme sorunları sebebiyle oynayamadım. Kart sorunsuz değil şu an.
Eki Görüntüle 245778Eki Görüntüle 245779Eki Görüntüle 245781
Hocam genel deneyiminizi paylaşabilir misiniz?Tercih meselesi elbette memnunsanız bir sorun yok ama 12gb vram'li 5070 satın alarak yazık etmişsiniz. Hem fiyatına kıyasla performansı düşük hem de RTX 5070 12gb vram'i ile ölü doğmuş bir kart. Keşke forumda konu açıp görüş alsaydınız.
Başka bir problem bunu tetikliyor olabilir mi acaba ? Pragmata'yı geçen günlerde bitirdim 12 saatte bitti oyun hiç çökmedi 9070XT'de.
Dostum ben de mi random sıkıyorum? Düne kadar bu forumda 9070 XT övüyordum ben zaten. Çünkü düne kadar gerçekten de sorunsuz bir deneyimi vardı, ancak artık yok. Bahsetmeyi unutmuşum Dying Light: The Beast'i de çökme sorunları sebebiyle oynayamadım. Kart sorunsuz değil şu an.
Eki Görüntüle 245778Eki Görüntüle 245779Eki Görüntüle 245781