Stonkeep

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, Rust oyunu için ekran kartında kararsız kaldım. İşlemcim 9800X3D. Reddit’de gördüğüm konularda NVIDIA kartların daha iyi çalıştığı yönünde. Şu an Rust’ta DLSS 1 var, FSR yok. Sizce hangi kartı tercih etmeliyim? 2K çözünürlükte oynayacağım.

Bütçem maksimum 35–36k.

Arkadaşlar merhaba, Rust oyunu için ekran kartında kararsız kaldım. İşlemcim 9800X3D. Reddit’de gördüğüm konularda NVIDIA kartların daha iyi çalıştığı yönünde. Şu an Rust’ta DLSS 1 var, FSR yok. Sizce hangi kartı tercih etmeliyim? 2K çözünürlükte oynayacağım.

Bütçem maksimum 35–36k.
9070tx her oyunda 5070den daha iyi performans verir o yüzden 9070xt ama 40k ya 5070ti bulunabiliyor yerinizde olsam 5070ti alırdım markasının önemi yok zaten ısınan bir kart değil bütün markalar aynı performansı veriyor.

9070tx her oyunda 5070'den daha iyi performans verir o yüzden 9070XT ama 40k ya 5070 Ti bulunabiliyor yerinizde olsam 5070 Ti alırdım markasının önemi yok zaten ısınan bir kart değil bütün markalar aynı performansı veriyor.

Katılıyorum. Bu bütçelerde 5070 Ti bulunur. Eğer büyük çoğunlukla Rust oynanacaksa 27.
~28k'lara 5070 alınmalı.

Bütçem maksimum 35–36k.
Merhaba. 9070 XT Kullandım kartın sorunları beni bezdirdi. AMD Düzeldi dediler kandim salak gibi fakat beni 3 ay bilgisiyardan sogutmayı başardı. Nvdia almanızı tavsiye ederim.

Oyun optimizasyonu ve yazılım anlamında NVDIA ekran kartları çok daha başarılı. Kaldı ki FSR çoğu oyunda yok, olsa da DLSS kadar düzgün çalışmıyor. MFG'dan bahsetmiyorum bile. RX 9060 XT en büyük pişmanlığım oldu. Bir ay stuttering sorunu ile uğraştım, sorun ekran kartı kaynaklı çıktı. Az üstüne koyma şansınız varsa NVDIA'dan şaşmayın.