Hmmm

Çalışkan
Merhaba. Ben yeni alacağım sistem için alacağım ekran kartımı seçemedim. Seçemememin 2 sebebi var:

• Ekran kartının rengi.
  • Ekran kartının modeli.

RTX 5070, RX 9070XT ve RTX 5070 Ti almayı düşünüyorum. Beyaz bir sistem istiyorum aslında ama beyaz renkliler diğerlerine göre daha pahalı. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba. Ben yeni alacağım sistem için alacağım ekran kartımı seçemedim. Seçemememin 2 sebebi var:

• Ekran kartının rengi.
  • Ekran kartının modeli.

RTX 5070, RX 9070XT ve RTX 5070 Ti almayı düşünüyorum. Beyaz bir sistem istiyorum aslında ama beyaz renkliler diğerlerine göre daha pahalı. Sizce ne yapmalıyım?
Beyaz renge bütçen çıkmıyorsa hiç bakma. Birçok modelde boşuna 50tl'ye mâl olmayan plastiğe sırf Zenginlerden ne kadar çok tırtıklarsam o kadar kâr diye 3-5k fazla isteniyor bu ülkede.

Beyaz renge bütçen çıkmıyorsa hiç bakma. Birçok modelde boşuna 50TL'ye mâl olmayan plastiğe sırf zenginlerden ne kadar çok tırtıklarsam o kadar kâr diye 3-5k fazla isteniyor bu ülkede.

Beyaz renge sadece RX 9070XT de çıkar.

Aslında neredeyse yetiyorda bir PC'ye 100k vermek biraz can sıkıyor.

Çıktığından beri 9070XT Kullanıyorum ve 3070Ti'dan geçiş yapmama rağmen kart beni genel olarak memnun edemedi.
Directx11 oyunlarının hemen hemen hepsinde stutter yaşıyorsun ve ne yaptıysam sıfıra çekemedim.
Yeni oyunlarda genelde problem olmuyor evet ama önbellek sistemi Nvidia gibi çalışmıyor yani oyunu açtığında ilk 5-10 dakika çok fazla stutter yaşıyorsun abı öğeler önbelleğe alındıktan sonra oyun akmaya başlıyor.

Daha sorunsuz bir ekran kartı arıyorsan tercihini Nvidia olarak yapabilirsin.

Deneyimlerim