Benim sağlam ağzım yandı AMD'den o yüzden ölü fiyat olmadıkça yine önermem.FSR 4'te Sürücüden Açılabiliyor Fanboyluk Yapmanın Mantığı Yok İkiside Çok Kaliteli Kart
Benim sağlam ağzım yandı AMD'den o yüzden ölü fiyat olmadıkça yine önermem.FSR 4'te Sürücüden Açılabiliyor Fanboyluk Yapmanın Mantığı Yok İkiside Çok Kaliteli Kart
Hangi Kartı Kullandınızda Yandı Ağzım Yandı Derken Bari Kart Belirtinde Yardımcı OlalımBenim sağlam ağzım yandı AMD'den o yüzden ölü fiyat olmadıkça yine önermem.
Fanboyluk Yaptığınız Belli Kesin RX 6600 5700 XT Falan Kullanıp (Kesin Kullanmadınız) Yaygara Çıkartıyorsunuz Lütfen Forumdan Uzaklaşın Burada Taraflı Davranmanın Mantığı YokYardımcı olacak bir durum yok artık, kartı kutuladım attım kenara yine de teşekkürler.
Tamamda Bana Hangi Kartı Kullandığını Söyle Bi Sen Ona Göre Yorum Yapalım Gelipte Bana RX 580 RX 6600 RX 5700 XT Kullandım Dememek İçin Kartını Söylemiyosun Sorun Yaşaman İçin Kartı Kullanman GerekSabah sabah güldürdün beni. İşim gücüm yok pazar sabahı AMD'nin bana yaşattığı rezilliklerden bahsettim diye yaygara mı çıkarmış oluyorum. Büyük harfle yazmayı bırakırsan belki seni ciddiye alacağım. Bu arada RX 6700 kullandım, 5 aydır da ilk defa NVIDIA bir kart kullanıyorum daha önce hep AMD kullandım. Ucuz diye alıyorsunuz ondan sonra oyunlarda stutter oluyor çökme oluyor konularıyla doluyor burası.
Tek mesele CUDA değil. Yukarıda birisi Stutter yaşadığından bahsetmiş. Önbellekleme sorunu yani, yine Gaming’den bahsediyoruz. Ayrıca haram Frame(!) üretmede Nvidia’nın üzerine yok şu an.Düşülür. CUDA ihtiyacı yoksa NVIDIA'nın bir anlamı yok.
Tek mesele CUDA değil. Yukarıda birisi Stutter yaşadığından bahsetmiş. Önbellekleme sorunu yani, yine Gaming'den bahsediyoruz. Ayrıca haram Frame(!) üretmede NVIDIA'nın üzerine yok şu an.
Aynı güçte de olsalar, hatta saf gücünde bir parça AMD daha da önde olsa yine NVIDIA.
Bunu diyenlere konuda Fanboy denilmiş, ben önden savunmamı yapayım, ağır AMD fanıyım. İster mobilde ister masaüstünde AMD gibisi yok ancak ekran kartı başka bir mesele.
Tamam demek ki sadede CUDA değil, Gaming tarafında da eşit olmayan yerler var.