RTX 5070 vs RX 9070 XT

Bütçe
36000
AMD'nin VRAM optimizasyonu NVIDIA'ya göre biraz daha kötü hocam o yüzden.
Gelecek suruculerde onu hallederlerse %10-15 daha fazla performans alma potansiyeli var yani kartlarin. Uzun vadeli kart alacaklarin bunu dikkate almasi iyi olur. Belki bir yil sonra kart daha da iyi olacak demek ki.

Gelecek suruculerde onu hallederlerse %10-15 daha fazla performans alma potansiyeli var yani kartlarin. Uzun vadeli kart alacaklarin bunu dikkate almasi iyi olur. Belki bir yil sonra kart daha da iyi olacak demek ki.
FPS artmaz. Sadece VRAM kullanımı azalacağı için ayar yükseltme ihtimali olur.

RX 9070XT, RTX 5080 rakibi bir kart. Tabii ki 9070XT alınır ancak o model alınmaz.

Intel sorunsuzluktur dedikten sonra bilgi seviyenin ne kadar yerde olduğunu fark ettim benim hatam...

Hahaha AMD'de yaşanan RAM sorunlarını AMD bildiğiniz RAM seçiyor ve ısınma sorununu hatırlatırım. Intel'de tek bir RAM takıyorsun ve unutuyorsun. Ayrıca AMD'den daha az ısınıyor. AMD sorunlu ve ısınan işlemciler üretiyordu hala daha öyle azıcık dahi yok gidememiş. Böyle bir sorunlu platformu kullanacaksanız siz bilirsiniz. Bana bilgisiz diyenin savunduğu fimaya bak sorunlu AMD Şimdi söyle bana hangimizin bilgi seviyesi yerlerde?

O kadar sorunsuzlar ki 1 tane güncel el veya oyun konsolunda göremiyoruz. Tüh...

Girmek zorunda mı? O pazarı AMD'ye bırakmış olmasın? Yoksa tekel davalarıyla uğraşacaktır.

O kadar sorunsuzlar ki kendileri bile 13 ve 14. nesil işlemcilerin bozuk olduğunu kabul edip mikrokod güncellemesi yayınladılar. Tüh...

Ne güzel işte açıklar kapandı? Ayrıca konuyu çarpıtma aynı sorun AMD'de vardı.

Evet AMD'yi sevmiyorum. Isınan AMD ile sana mutluluklar. SATA sürücüleri sorunsuz.

Asıl sizinki nasıl bir fanboyluk? Bu AMD'ye karşı nasıl bir sevgidir ki daha kötü olmasına rağmen, daha fazla ısınmasına rağmen, RAM sorunu olmasına rağmen AMD'yi inatla savunuyorsunuz? Siz beni de geçmişsiniz. Ayrı bir boyuttasınız. Evet sıraladım. Çünkü bunlar benim AMD ile yaşadığım sorunlar. AMD sorunlu bir GPU üreticisi. NVIDIA'ya geçtim rahat ettim. Ne WattMan hatası kaldı ne de sorun yaşadığımda sorun oyun da mı yoksa sürücüde mi diye düşünmek çünkü biliyorum ki NVIDIA'nın sürücüleri sorunsuz. HSsn'nin dediğini oku. Güzel psikoloji mi görürüz. Hala gelmiş bana fanboy filan diyor. Ben bu sorunları yaşadım.

Helal olsun.

Abi hangi AMD kartı aldıysam sorun yaşıyorum çözüm ne?

Konu sahibi RTX 5070 almaya karar verdi

En doğrusunu yaptı.

Ohoo hocam onu kim bekler. NVIDIA gibi sorunsuz sürücüler yapan bir firma varken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fena boş yapmışsın. "AMD ısınıyor" dedin ve bilgi seviyeni gösterdin tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…