5070 alınmaz 12 GB bir kart en geç 2 sene içinde ölmeye mahkum.
Ben GTX 1650 ile COTW'da 40 FPS'den 75 FPS'lere çıkıyorum ama? Hemde FSR 1 ile. Görüntünün çamur olduğu falan da yok. Satisfactory'de 50 FPS alırken FSR 3 FG ile 130 FPS alıyorum. Görüntü hiç de bozulmuyor. Ben de FSR ile uçuyorum o zaman AMD kral.Nvidia kullananlar DLSS açınca uçuyorlar ama haberin var mı?
Yok kanka biz bilmiyormuşuz FSR görüntüyü çamur ediyormuş ve hiç FPS arttırmıyormuş. Ama DLSS hem görüntü iyileştirip FPS uçuruyormuş çünkü Darth Vader öyle diyorBen GTX 1650 ile COTW'da 40 FPS'den 75 FPS'lere çıkıyorum ama? Hemde FSR 1 ile. Görüntünün çamur olduğu falan da yok. Satisfactory'de 50 FPS alırken FSR 3 FG ile 130 FPS alıyorum. Görüntü hiç de bozulmuyor. Ben de FSR ile uçuyorum o zaman AMD kral.
AMD'de yaşadığınız sorunları büyütüp "AMD alınmaz" diyorsun. Ama NVIDIA'da sorun yaşadıklarını söyleyenleri görmezden geliyorsun. Muazzam.Ben sadece yaşadığım olaylardan bahsediyorum. Fikrimizi de mi söylemeyelim?
Sen videolardan gördüklerinle buraya gelip konuşmaya devam et. Bize de eğlence çıkıyor gülüyoruz iyi oluyor.Bu arada şimdi İntel 285K ile 9850X 3D karşılaştırmasını inceledim. Evet AMD işlemci kısmında önde götürüyor. Bakalım Ekran kartında durum nasıl onu izleyim geliyorum.
İşte ufacık bir araştırmayla nasıl da doğruyu görmüşsünBu arada şimdi İntel 285K ile 9850X 3D karşılaştırmasını inceledim. Evet AMD işlemci kısmında önde götürüyor. Bakalım Ekran kartında durum nasıl onu izleyim geliyorum.
5070 Ti - 9070 XT videosu izlemişsin. Eşit sayılırlar yani 5070 Ti rakibi olan 9070 XT yerine 5070 öneriyorsun. Kendini bozduğun için teşekkürler.Ekran kartı kısmında bazen Nvidia, bazen ise AMD önde.
Bu arada 9070XT undervolt ve overclock ile 5080'e yakın performans sunabiliyor onu da ekleyeyim5070 Ti - 9070 XT videosu izlemişsin. Eşit sayılırlar yani 5070 Ti rakibi olan 9070 XT yerine 5070 öneriyorsun. Kendini bozduğun için teşekkürler.