Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Merhaba, konuyu şöyle açıklayayım. Bende 5070 Ti, R7 7800X3D ve 32GB RAM var. Dün bir PUBG deneyeyim dedim; 4K ultra ayarlarda ortalama 120 FPS civarı aldım ama oyuna sürekli durmadan drop giriyordu, oynayamıyordum kısaca. Sonra arkadaşıma durumu söyledim, onda ise 4080, R5 7500F ve 32 RAM var. O da 4K ultrada oyuna girdi ve durmadan drop yedi, oynayamadı. Ayarları kısmayı da denedik ama fayda etmedi. Daha sonra alternatifi olan Fortnite oynamayı denedik ve 4K yüksek ayarlarda 200 FPS'lerde çok rahat oynadık, drop olayı sadece uçaktan önceki toplanma alanında insanlar gelirken ve paraşütle atlarken ufak ufak oldu, yere indikten sonra oyun aşırı rahat dropsuz akıp gitti. Dediğim zamanlardaki droplar da zaten herkeste olan normal droplar.
Bundan birkaç ay önce ben RTX 2050'li laptopta, arkadaşım ise aynı sisteminde beraber PUBG oynamıştık; böyle oynanmayacak derecede drop sorunu hiç yaşamamıştık. Sizce şu anki durum normal mi? Oyuna gelen bir güncellemeden sonra mı bu hale geldi? İkimizin de BIOS'u ve NVIDIA sürücüsü son sürümde, Win 11 kullanıyoruz.
Bundan birkaç ay önce ben RTX 2050'li laptopta, arkadaşım ise aynı sisteminde beraber PUBG oynamıştık; böyle oynanmayacak derecede drop sorunu hiç yaşamamıştık. Sizce şu anki durum normal mi? Oyuna gelen bir güncellemeden sonra mı bu hale geldi? İkimizin de BIOS'u ve NVIDIA sürücüsü son sürümde, Win 11 kullanıyoruz.
Son düzenleyen: Moderatör: