Suprim alabiliyorsa Suprim alamıyorsa Master. Master'de 5090'da bile power phase başına amper değerleri düşük diğer modellere göre. Giga ilk tercihim olmazdı limitasyon seven bir firma, BIOS'ları da limitli anakart özelinde, ekran kartı özelinde de faz başı amper az. 5080'e bakmadım ama şaşırtmayacaktır 5090'daki aynı mevzu devam ediyordur. XOC kovalamıyorsan ikisi de alınır, ikisi arasından Suprim.
Bu termal putty akıtma olayı mevcut Giga'da evet, bir müddet uzak kalmakta fayda var Ama Suprim alınamıyorsa piyasada başka seçenek yok şu anda, yatay kullanımlarda problem olmamalı, riser ile kullanımlarda putty akma problemi mevcut diye hatırlıyorum, tabi fiyasko, hiç olmamalıydı böyle bir şey. @B 52 Stratofortress
Bu termal putty akıtma olayı mevcut Giga'da evet, bir müddet uzak kalmakta fayda var Ama Suprim alınamıyorsa piyasada başka seçenek yok şu anda, yatay kullanımlarda problem olmamalı, riser ile kullanımlarda putty akma problemi mevcut diye hatırlıyorum, tabi fiyasko, hiç olmamalıydı böyle bir şey. @B 52 Stratofortress
Bu durumun en pahalı modelden en ucuz modele kadar yaşanıyor olması ayrı komedi, hem RTX 50XX hem de RX 90XX serisinde aynı termal jelin kullanılmaya devam ediliyor olması daha da komedi.
Normalde Aorus daha ucuz diye o olur derdim ancak RTX 50 ve RX9000 serisi Gigabyte'ın en kötü dönemi olabilir. O yüzden Suprim daha iyi... AMA!...
Gigabyte Aorus Master ile benzer fiyatta Galax HOF diye bir yaratık var. Onu Biraz araştırıp alabilir. Bi yamuğu yoksa ROG seviyesinde bir model.