Satılıyor bunlar, alır düzgün yapıştırırsın olmadı.
En kötü öyle yapacağım. Karttan zaten çok memnun kaldım coil whine yok ve ısıları mükemmel maksimum 64 gördüm en yüksek yüklerde.
Satılıyor bunlar, alır düzgün yapıştırırsın olmadı.
Bence yapmayın öyle bir şey. Servise bildirin ona göre hareket edin, garantiye alın. Ufacık bir sticker yüzünden baş ağrıtmaya gerek yok, ServisPoint'in sağı solu belli olmaz.En kötü öyle yapacağım. Karttan zaten çok memnun kaldım coil whine yok ve ısıları mükemmel maksimum 64 gördüm en yüksek yüklerde.
ServisPoint'ten her şey beklenir beklenmesine fakat siz video çektiyseniz açılışı, paşa paşa garantide tutarlar kartı.Merhaba. Bugün elime RTX 5080 ROG astral geçti ve açıp arkasına baktığımda garanti etiketinin yamuk/kayık basıldığını gördüm. Bu bir sorun teşkil eder mi?
Eki Görüntüle 203340
@Recep Baltaş
@Ayhan Dönmez
@LH44
ServisPoint'ten her şey beklenir beklenmesine fakat siz video çektiyseniz açılışı, paşa paşa garantide tutarlar kartı.
Hayırlı olsun.
@Hamza Ensar Sağlam Kafana takma, düşünmene bile gerek yok dediğin şeyi. Garanti ile de zaten işin olmaz bu kartta merak etme. 4 4'lük olmuyor, kalite-kontrol yerlerde artık firmalarda. Hangi satıcı'dan almıştın, HBurada kendisi mi satıyordu?
@Hamza Ensar Sağlam Foto çekip Servispoint desteğe gönder mail üzerinden incelesinler eğer garantiye onlar bakıyorlarsa, telefonla da arayabiliyorsun mesai saatlerinde. O şekilde iletişime geç, elinde veri olsun en azından, ama kafana takacağın bir şey değil. Zaten saçma sapan bir uygulama bu garanti etiketi mevzusu.
Sadece sorunu bildir, mail yolu ile ilet ekstra, elinde bulunsun. Ama problem yok dediğim gibi, kafaya takılacak bir mevzu değil.Maalesef çekmedim
Birazdan arayayım hocam. Amazon'dan aldım satıcı da Amazon'du.
Sadece sorunu bildir, mail yolu ile ilet ekstra, elinde bulunsun. Ama problem yok dediğim gibi, kafaya takılacak bir mevzu değil.
En azından için rahat eder bu şekilde, 4 4'lük olsun istiyorsun ama malesef olmuyor, en azından kartta fiziksel olarak bir sıkıntı yok, bu hiçbir şey o yüzden
Zaten saçma sapan bir uygulama, bu garanti etiketi mevzusunun tamamen kalkması lazım. 80-90 hotspotta çalışan kartların ardında kağıt yapışık olması hoş değil.
İşte olmaması lazım, bu tarz şeyler insanı soğutuyor. Markalar son kullanıcıyı düşünmüyor, kalite kontrol zaten yerlerde. Kartın sağ salim eline ulaştığına, fiziksel hasar olmadığına şükretmen lazım.Mail attım.
Bu Wraith mouselerinin içinin açıldığını tornavidanın mousede bıraktığı izden anlıyor. iPhone'lerin içinin açılıp açılmadığını da ekranı tutan iki vidanın boyasının atmasından anlayabiliyoruz.
Koskoca markalar da buna bakabilirler aslında. Benim 100 derece gören işlemcili ROG laptobun içinde de bu etiketten var.
İşte olmaması lazım, bu tarz şeyler insanı soğutuyor. Markalar son kullanıcıyı düşünmüyor, kalite kontrol zaten yerlerde. Kartın sağ salim eline ulaştığına, fiziksel hasar olmadığına şükretmen lazım.
Paranın karşılığını alamadığın bir devirdeyiz şu anda. Paranla rezil oluyorsun.
@Hamza Ensar Sağlam Bakalım bellek kontrolcün nasıl gelecek, AMD çöp IMC koymayı çok sever, Apex'te bile 6400 açamazsın SoC voltaj abanmadan, silikon şansı tamamen. FCLK 2133'den ötesini açacağının da garantisi yok, 9800x3D'de 2200 açamayan nadir var, ama IMC kalitesi yerlerde.
Stok ayarlardan bahsediyorum, yoksa voltaj abanarak açmak mümkün hem 2200 hem de 6400-6600. Ama iyi silikon denk gelirse bunlar mümkün. Ne kadar voltaj basarsan bas yapamıyorsa yapamıyor çip.