Asprey

Gelişen
Vatan Bilgisayar'dan Black Friday günü indirimle satın almış olduğum RTX 5080 Ventus ürünüm bugün elime ulaştı. Kutuyu açar açmaz güç soketinin kenarında kırık olduğunu fark ettim. Yani ürün defolu çıktı. Sizce ne yapmalıyım? Vatan ile mi iletişime geçmeliyim, Tüketici Hakem Heyetine mi başvurmalıyım, yoksa MSI ile mi iletişime geçmeliyim? Ürünü indirimle 63.000TL civarına aldım. Eğer iade ederlerse aynısını veya muadilini bu fiyata almam imkansız. Sadece değişim yapılmasını istiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
IMG_3657.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan ile mi iletişime geçmeliyim, Tüketici Hakem Heyetine mi başvurmalıyım, yoksa MSI ile mi iletişime geçmeliyim?
Vatan Bilgisayar ile görüşün. Çok yüksek ihtimalle, ürünü servise yönlendirmenizi isteyeceklerdir veya kendileri yönlendireceklerdir. Değişim için iade/değişim raporu isterler. Servis iade/değişim raporunu verdiği sürece bir problem çıkmaz. Eğer siz servise yönlendirecekseniz, kutunun içerisine mutlaka iade istemediğinizi belirten bir not koyun. Servis, bu konuyla ilgilenmez ve sadece iade/değişim raporu verir ancak işinizi garanti altına alın. İade/değişim raporu çıktığı takdirde, bu raporu Vatan'a teslim ederken yine mutlaka kesinlikle iade istemediğiniz belirtin. Özellikle ürünün fiyatı arttığı durumlarda, direkt olarak iade yapabiliyorlar.