3 351 Deneyimli Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 624 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 475 16 Nisan 2024 #11 Ben hiçbir şey anlayamadım bu verdiğin anketten hangileri bizde olduğunu mu soruyorsun?
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 16 Nisan 2024 #12 Arkadaşlar kusura bakmayın ama hepsinin olması imkansız.
2 2697 Uzman Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 351 Çözümler 3 Beğeniler 913 16 Nisan 2024 #13 Nefs İlmi dedi: Anketi moderatör silmiş: Depresyon Bipolar Anksiyete Panik atak OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk) TSSB (Travma Sonrası Stres Bozukluğu) Bağımlılık Diğer (lütfen belirtin) Genişletmek için tıkla... Tip 1 Bipolar Bozukluk, şimdiki durum remisyonda. Panik bozukluk.
Nefs İlmi dedi: Anketi moderatör silmiş: Depresyon Bipolar Anksiyete Panik atak OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk) TSSB (Travma Sonrası Stres Bozukluğu) Bağımlılık Diğer (lütfen belirtin) Genişletmek için tıkla... Tip 1 Bipolar Bozukluk, şimdiki durum remisyonda. Panik bozukluk.
Sunny Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 189 Beğeniler 190 Yer Balıkesir 16 Nisan 2024 #14 Nefs İlmi dedi: Anketi moderatör silmiş: Depresyon Bipolar Anksiyete Panikatak OKB (obsesif kompulsif bozukluk) Tssb (travma sonrası stres bozukluğu) Bağımlılık Diğer (lütfen belirtin) Genişletmek için tıkla... 8.Hiperaktife
Nefs İlmi dedi: Anketi moderatör silmiş: Depresyon Bipolar Anksiyete Panikatak OKB (obsesif kompulsif bozukluk) Tssb (travma sonrası stres bozukluğu) Bağımlılık Diğer (lütfen belirtin) Genişletmek için tıkla... 8.Hiperaktife
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 16 Nisan 2024 #15 351 dedi: Ben hiçbir şey anlayamadım bu verdiğin anketten hangileri bizde olduğunu mu soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Aynen. 2697 dedi: Tip 1 Bipolar Bozukluk, şimdiki durum remisyonda. Panik bozukluk. Genişletmek için tıkla... Olm herkes senin gibi olanı söylese çok verimli olurdu. İnsanlar psikiyatri tanısı olmadan her şey var diyor, garipsedim valla.
351 dedi: Ben hiçbir şey anlayamadım bu verdiğin anketten hangileri bizde olduğunu mu soruyorsun? Genişletmek için tıkla... Aynen. 2697 dedi: Tip 1 Bipolar Bozukluk, şimdiki durum remisyonda. Panik bozukluk. Genişletmek için tıkla... Olm herkes senin gibi olanı söylese çok verimli olurdu. İnsanlar psikiyatri tanısı olmadan her şey var diyor, garipsedim valla.
3 351 Deneyimli Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 624 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 475 16 Nisan 2024 #16 Nefs İlmi dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Sayılırsa bende nargile bağımlılığı var diyebilirim.
Nefs İlmi dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Sayılırsa bende nargile bağımlılığı var diyebilirim.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 16 Nisan 2024 #17 351 dedi: Sayılırsa bende nargile bağımlılığı var diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bağımlılık düzeyinde ise sayılır. Yani içmeyince deliye dönüyorsan (abartı kullandım) ortada bir sorun var demektir.
351 dedi: Sayılırsa bende nargile bağımlılığı var diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bağımlılık düzeyinde ise sayılır. Yani içmeyince deliye dönüyorsan (abartı kullandım) ortada bir sorun var demektir.
2 2230 Uzman Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 1.524 Makaleler 21 Çözümler 21 Beğeniler 1.722 16 Nisan 2024 #18 Nefs İlmi dedi: Anketi moderatör silmiş: Depresyon Bipolar Anksiyete Panik atak OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk) TSSB (Travma Sonrası Stres Bozukluğu) Bağımlılık Diğer (lütfen belirtin) Genişletmek için tıkla... 3,4.
Nefs İlmi dedi: Anketi moderatör silmiş: Depresyon Bipolar Anksiyete Panik atak OKB (Obsesif Kompulsif Bozukluk) TSSB (Travma Sonrası Stres Bozukluğu) Bağımlılık Diğer (lütfen belirtin) Genişletmek için tıkla... 3,4.
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 16 Nisan 2024 #19 Nefs İlmi dedi: İnsanlar psikiyatri tanısı olmadan her şey var diyor, garipsedim vallahi. Genişletmek için tıkla... Normaldir semptomlari birbirine en cok cakisan tip dallarindan biri, 2 belirti okusan hepsine uyuyor zaten.
Nefs İlmi dedi: İnsanlar psikiyatri tanısı olmadan her şey var diyor, garipsedim vallahi. Genişletmek için tıkla... Normaldir semptomlari birbirine en cok cakisan tip dallarindan biri, 2 belirti okusan hepsine uyuyor zaten.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 16 Nisan 2024 #20 Yuki dedi: Normaldir semptomlari birbirine en cok cakisan tip dallarindan biri, 2 belirti okusan hepsine uyuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Normal falan değil. Hata bende sanırım. Hastalıkların açıklamasını da yazmalıydım. Rehberlere direkt sıfırdan, nedir ne değildir sorusuna cevapla mı başlasam ne?
Yuki dedi: Normaldir semptomlari birbirine en cok cakisan tip dallarindan biri, 2 belirti okusan hepsine uyuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Normal falan değil. Hata bende sanırım. Hastalıkların açıklamasını da yazmalıydım. Rehberlere direkt sıfırdan, nedir ne değildir sorusuna cevapla mı başlasam ne?