@ilNemis
Mesajınızda dile getirdiğiniz endişelerinizi ve uyarılarınızı dikkatle okudum.
Ancak, burada bir yanlış anlaşılma olduğunu belirtmek isterim. Ben, psikoterapi hizmeti sunmak veya klinik teşhis koymak gibi bir iddiada bulunmuyorum. Amacım, psikoloji ve psikoterapiye dair genel bilgi ve destek sunmak ve forum üyelerini, ihtiyaç duydukları takdirde lisanslı bir uzmandan yardım almaya teşvik etmektir.
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, psikoterapinin birçok insan için faydalı bir araç olabileceğine inanıyorum. Bu nedenle, forumda bu konuda bilgi ve deneyim paylaşımı yapmak istedim.
Ancak, belirttiğiniz gibi, her insan ve her durum farklıdır. Yanlış bilginin veya yönlendirmenin zararlı sonuçlar doğurabileceğini kabul ediyorum. Bu nedenle, her zaman resmi bir teşhis veya tedavi için lisanslı bir uzmana danışmanın önemini vurgulayacağım.
Mesleki etik ve sorumluluk bilincinin farkındayım. Herhangi bir şekilde yanlış bilgi veya yönlendirme yapmaktan kaçınmak için elimden geleni yapacağım.
Forumda paylaşılan bilgilerin ve fikirlerin açık bir şekilde tartışılmasının ve paylaşılabilmesinin önemli olduğuna inanıyorum. Bu sayede insanlar, psikoterapi ve ruh sağlığı hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve ihtiyaç duydukları desteği bulma şansını yakalayabilirler.
Bu konudaki hassasiyetinizi ve endişelerinizi anladığımı ve saygı duyduğumu tekrar belirtmek isterim. Forumda paylaşılan bilgilerin ve fikirlerin etik çerçevede kalması için elimden geleni yapacağımı da garanti ederim.