Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
TÜV TSE onaylı şekilde ruhsata işlettiğini söyleyen ilanlar var. Eskiden TSE falan yazmazdı, onu da yapmışlar sanırım. Ne diyorsunuz bu işlerden anlayan birisiyle gidip bu tip arabalar alınır mı? BMW fanboy arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Mesela bir ilanda kasko yapılırsa M5 olarak yapılır yazmış, kazadan sonra bir sorun olacağını düşünüyorum ben. Kasko bir şeyler çevirip arabayı 5 kasa olarak görebilir. Çok detayı var bu işin ciddi araştırma yapmak lazım.

Geçen sene niyetlenmiştik 5 araca baktık ancak bu dönüşümlerin %90'ı ağır patlak. Normal değil hani. İyice araştırmak lazım. Araba yolda düz gitmiyor. Tekliyor. Test edip geri döndük hep.

Tavsiyem yeni jenerasyon 320i ya da 520i bakın kafanız rahat olsun. Yazılıma çok açıklar isterseniz bir de yazılım atarsınız.

Tüv tse onaylı şekilde ruhsata işlettiğini söyleyen ilanlar var. Eskiden tse falan yazmazdı, onu da yapmışlar sanırım. Ne diyorsunuz bu işlerden anlayan birisiyle gidip bu tip arabalar alınır mı? BMW fanboy arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Mesela bir ilanda kasko yapılırsa M5 olarak yapılır yazmış, kazadan sonra bir sorun olacağını düşünüyorum ben. Kasko bir şeyler çevirip arabayı 5 kasa olarak görebilir. Çok detayı var bu işin ciddi araştırma yapmak lazım.

Hocam biraz farklı olacak bence alfa romeolara bakabilirsiniz.