DarthVader1

Üstün
Makaleler
1
Rush Lancer kasam var, yakın zamanda işlemci soğutucumu değiştirmeyi düşünüyorum(stok fan kullanıyorum) şimdi sorum şu kasamın ön tarafında 360mm sıvı soğutucu takıp, öndeki 2 fanı kasanın üstüne içerdeki havayı dışarıya atacak şekilde yapsam olur mu?

Rush Lancer kasam var, yakın zamanda işlemci soğutucumu değiştirmeyi düşünüyorum(stok fan kullanıyorum) şimdi sorum şu kasamın ön tarafında 360mm sıvı soğutucu takıp, öndeki 2 fanı kasanın üstüne içerdeki havayı dışarıya atacak şekilde yapsam olur mu?
Olabilir. Yeter ki taze hava alsın ve sıcak havayı hızlıca dışarı atabil.

@DarthVader1 kasanın arka tahliye fanı yok mu? Üst fanları içeri verip arkadan tahliye yapabilirsiniz bu durumda. Sıvı soğutma ön bloğa takılacak demişsiniz zaten.

Evet hocamda takılır mı fiziksel olarak onu soruyorum?

Evet hocamda takılır mı fiziksel olarak onu soruyorum?

Hocam kendimi tam ifade edemedim galiba kasamın önü halihazırda 3 adet 12 cm fan takılabiliyor ama 360mm soğutucu takılır mı bilmiyorum daha önce hiç sıvı soğutma takmadım?

Son düzenleme:
@DarthVader1 Net bir bilgi bulamadım. Sizin kasayla ilgili yazı bile bulamadım. Fanlar standart 120mm ise 360 mm takılabilmesi lazım. Kasanızın hem üst hem de ön kısmı uzunluk olarak yeterli olmalı.
440'a 400mm boyutlarında.

@DarthVader1 Net bir bilgi bulamadım. Sizin kasayla ilgili yazı bile bulamadım. Fanlar standart 120mm ise 360 mm takılabilmesi lazım. Kasanızın hem üst hem de ön kısmı uzunluk olarak yeterli olmalı.
440'a 400mm boyutlarında.
Rush Lancer RCA511 Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası – Rush TR sitesi bu hocam bir bakın isterseniz.